Connect with us

HANDBAL

Tadici la Vâlcea!

Despărţirea iminentă a lui Radu Voina de proaspăta finalistă a Ligii Campionilor s-a produs săptămâna trecută, când tehnicianul a demisionat din funcţie, luând decizia de a ocupa doar funcţia de selecţioner al reprezentativei feminine. La nici 24 de ore de la plecarea lui Voina, Gheorghe Tadici a făcut o vizită la Râmnicu Vâlcea. Atât conducerea Oltchimului, cât şi Gheorghe Tadici, s-au ferit să discute pe marginea acestei întâlniri, astfel că ziarele au început să fabuleze fel de fel de scenarii. Înainte de plecarea spre Balaton, unde a participat la un curs internaţional de instruire, managerul lui HC Zalău a ţinut să facă lumină în acest caz.

“Nu plec nicăieri de la Zalău. Nici la Viborg nu m-aş duce. Când m-am întors de la Vâlcea, am dat mâna cu nişte oameni, iat pentru mine acest lucru e mai important decât orice ofertă. Până în 2013 mă ocup de HC Zalău, iar apoi mai degrabă mă retrag din activitate, decât să plec la alt club. Până atunci, însă, voi încerca să formez un tânăr tehnician, care ar putea călca pe urmele mele”, a menţionat Gheorghe Tadici, care anul acesta împlineşte 37 de ani de activitate profesională, dintre care 35 la Zalău. Vă reamintim că, sub conducerea lui Tadici, tânăra echipă a Zalăului s-a calificat din nou în cupele europene, după o pauză de patru sezoane.

În ce priveşte banca tehnică a Oltchimului, managerul Constantin Roibu pare decis să apeleze la serviciile unui tehnician străin, în discuţie fiind nu mai puţin de cinci antrenori, este vorba despre ungurii Roth Kalman şi Peter Kovacs, daneza Anja Andersen, norvegianca Marit Breivik şi slovenul Tonje Tiselja.            Călin ONICAŞ

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL