Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un sălăjean şi-a împuşcat cu sânge rece câinele


Este vorba despre un bărbat din comuna Hida. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de uz de armă fără drept, ucidere cu intenţie a animalelor şi braconaj cinegetic


Miercuri, 4 septembrie, a fost identificat un bărbat de 54 ani, din comuna Hida, care în data de 3 septembrie, în timp ce se afla pe Fondul Cinegetic 10 Dragu, fără a deține autorizație de vânătoare a împușcat un câine, proprietatea sa.

În urma controlului efectuat s-a constatat că bărbatul păstra armele (două arme) și muniția (trei cartușe) într-o clădire situată în apropierea unei stâne de animale pe care o deține, deși în permisul de armă locația prevăzută pentru păstrarea acestora se află la domiciliu.

Armele și muniția deținută au fost indisponibilizate.

Polițiștii contiună cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de uz de armă fără drept, uciderea cu intenție a animalelor și braconaj cinegetic.

Tot în cadrul acțiunii, pe linia substanţelor periculoase, oamenii legii au efectuat un control la o societate comercială autorizată să deţină şi să comercializeze produse de protecţia plantelor, ocazie cu care a fost indisponibilizată cantitatea de 300 litri deşeuri periculoase, fiind întocmit dosar penal conform O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj