Connect with us

ARTE MARTIALE

Doliu în sportul românesc: un preşedinte de Federaţie a murit fulgerător

Dan Stuparu – preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional a decedat, la doar 61 de ani

Lumea sportului românesc este în doliu. Sensei Dan Stuparu (7 DAN)  a făcut un infarct şi a murit duminică dimineaţă. A fost preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional timpu de două decenii, fiind şi vicepreşedinte a Federaţiei Internaţionale de Karate Tradiţional.

A fost apropiat de judeţul Sălaj, având în vedere că Zalăul are două cluburi sportive cu secţii de karate tradiţional: CS Terra Kid şi CS Porolissum.  Dan Stuparu a fost de mai multe ori  în oraşul de la poalele Meseşului cu ocazia unor competiţii sportive. De fapt, ziarul Sportul Sălăjean a publicat şi un interviu cu sensei, cu ocazia fazei zonale a Campionatului Naţional de karate tradiţional, ce a avut loc la Zalău, acum câţiva ani. 

Pentru Călin Marincaş – cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj, sensei Dan Stuparu a fost precum un tată, având în vedere că cei doi au fost împreună la multe acţiuni ale loturilor naţionale.
 

 Soarta face ca un nou om important din Federaţia Române de Karate Tradiţional moare fulgerător. Astfel, acum un an  şi jumătate antrenorul secund de la această Federaţie a murit la doar 47 de ani. Pavel Vancea  s-a sinucis în curtea casei sale, din judeţul Bihor.

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. f

    28 April 2013 at 23:16

    Dumnezeu sa il odihneasca in pace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE