Connect with us

HANDBAL

EXCLUSIV: Alina Czeczi a semnat cu o rivală a Zalăului!

Pentru extrema originară din Sălaj, ultimele două partide din Liga Naţională vor fi şi ultimele sale meciuri în tricoul lui HC Zalău

La 23 de ani, Alina Czeczi a decis să schimbe aerul de munte cu cel de pe Dunăre. Aflată la final de contract, jucătoarea originară din Zalău a semnat un contract pe trei ani cu HC Dunărea Brăila! Denumită „Pitbull” – pentru faptul că luptă în teren până la ultima picătură de sudoare – extrema Zalăului a jucat mai puţin în ultima perioadă şi a hotărât să lase HC Zalău, după ce o altă jucătoare importantă – Gabriella Szucs –  a ajuns la HCM Baia Mare.

Însă, ambele vor juca pentru HC Zalău în ultimele două partide din Liga Naţională, două partide decisive cu „U” Jolidon Cluj şi tocmai HC Dunărea Brăila (!), pentru calificarea pe podium sau pentru un loc de cupă europeană.

Să spunem că Alina Czeczi a fost una dintre puţinele jucătoare originare din Zalău, care a învăţat abecedarul handbalului la CSS Zalău.

Vom reveni!
 

154 Vizualizari
Loading...
9 Comments

9 Comments

 1. sanda

  28 April 2013 at 23:28

  O pitica fara valoare. Ajunge pe vapoare companie de ocazie.

 2. tiristu

  29 April 2013 at 0:00

  sanda.. tu stii cum se suge o bomboana?

 3. marinelo99

  30 April 2013 at 9:42

  asa va stiti respecta valorile..???pana acu 2 ani alaturi de holhos era principala marcatoare….acu daca au intrat in “conflict” cu tribunul ce trebuie sa faca?? sa se lase de handbal..??
  voi inca nu v-ati dat seama ca la hcz joaca si iese in evidenta doar cine vrea tadici????
  o sa vedeti ce o sa se intample si cu celelalte jucatoare pentru ca nu vor suporta umilintele la care sunt supuse mult timp…cand vor constientiza ca handbalul se poate face si altfel…vedeti mai la nord cum se joaca handbal “cu zambetul pe buze” si rezultatele nu au intarziat sa apara…si sucz a aceptat sa vina la baia mare pe bani mai putini ….doar sa scape de umilinte…si o vor urma si altele…

 4. curaj

  30 April 2013 at 22:50

  la braila stie toata lumea:))

 5. Alina

  1 May 2013 at 9:44

  @Marinelo va ajunge ca si defuncta holhos. Adica necunoscuta. Cine a Mai auzit de holhos de 3 ani? Szucz va fi rezerva la Mai la nord unde in 20 de ani au iesit 1 data pe locul 2. Performanta mondiala!!!si totul cu muuulti bani pe la comisii;)

 6. Marinelo

  1 May 2013 at 15:32

  @Alina citeste inc o data!!!!!!asa va stiti respecta valorile..???pana acu 2 ani alaturi de holhos era principala marcatoare….acu daca au intrat in “conflict” cu tribunul ce trebuie sa faca?? sa se lase de handbal..?? voi inca nu v-ati dat seama ca la hcz joaca si iese in evidenta doar cine vrea tadici???? o sa vedeti ce o sa se intample si cu celelalte jucatoare pentru ca nu vor suporta umilintele la care sunt supuse mult timp…cand vor constientiza ca handbalul se poate face si altfel…vedeti mai la nord cum se joaca handbal “cu zambetul pe buze” si rezultatele nu au intarziat sa apara…si sucz a aceptat sa vina la baia mare pe bani mai putini ….doar sa scape de umilinte…si o vor urma si altele…o sa veziii

 7. braila

  1 May 2013 at 15:46

  voi inca nu v-ati dat seama ca la hcz joaca si iese in evidenta doar cine vrea coruptul tadici

 8. BogdanFc

  1 May 2013 at 18:06

  Alina, usurel. Baia Mare e a 2a capitala a sportului, is prea multe echipe si nu se poate face performanta la toate pocnind din degete. bani pe la comisii, pe bune?.Da tu de unde le stii pe toate?. Uite ca fetele noastre joaca doarte bine fara sa fie presate, cele din zalau joaca cu morcovu in cur. Si daca e sa vorbim de performante sunteti la ani lumina in spate, pe toate planurile. HC Zalau cand o fost ultima oara vicecampioana?

 9. Alina

  1 May 2013 at 20:22

  capitala inchipuita. la handbal in ultimii 15 ani sunteti 0!!! la bm inafara de rugby cam bate vantul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL