Connect with us

DIVIZIA A1

Două turnee de pregătire pentru vicecampioana României


Până la startul noului sezon, CS Volei Municipal Zalău va participa la un turneu amical la Craiova, după care va organiza Cupa Municipiului Zalău


Începând de săptămâna trecută,CS  Volei Municipal Zalău a început pregătirile pentru noul sezon, urmând să se antreneze pe plan local până la startul campionatului.

În ceea ce priveşte programul de pregătire, vicecampioana României şi-a anunţa deja participarea la două turnee amicale.

Ambele vor avea loc înainte de startul sezonului, când antrenorul îi va avea la dispoziţie şi pe jucătorii care vor reveni de la Naţională, Andrei Spînu şi Cristian Bartha.

Turneul de la Craiova va fi primul la care va lua startul gruparea zălăuană, după care formaţia zălăuană va organiza Cupa Municipiului Zalău.

”De azi (n.r lunea trecută) începem un nou sezon, o mare parte din jucători au venit la pregătire care se va desfăşura pe plan local. Înainte de campionat vom participa (deocamdată) la două turnee: Craiova şi cel organizat de club, Cupa Municipiului Zalău”, a spus antrenorul Bogdan Tănase pentru site-ul oficial al clubului.

Divizia A1 va începe pe 12 septembrie şi va avea doar 10 echipe la start, după ce din competiţie s-a retras şi CSM Bucureşti.

Cu formaţia bucureşteană urma să joace Zalăul în prima etapă.

Programul s-a schimbat însă, având în vedere faptul că Federaţia Română de Volei a tras din nou la sorţi ţintarul Diviziei A1.

Această, după ce şi CSM Bucureşti s-a retras din competiţie.

Astfel, conducerea FRV a dorit ca echipele de pe prima scenă să nu mai fie nevoite să stea câte două etape în tur şi două în retur.

Mai multe pe aecst subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 septembrie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1