Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO – Copii umiliţi de o asociaţie din Sălaj. Au fost puşi să facă mătănii şi să sărute cimentul


Pe pagina unei asociaţii creştine sălăjene a fost postat un videoclip revoltător, care, ulterior, a fost şters de pe pagină. În imaginile prezentate, copii care fac parte din Asociaţia “Inimioare Fericite” sunt obligaţi să facă mătănii pe ciment


În imaginile publicate pe pagina de facebook a Asociaţiei “Inimioare Fericite”, copiii sunt mustraţi verbal şi obligaţi să facă mătănii pe ciment.

Ba mai mult, cei care “îşi permit” să vorbească sunt pedepsiţi cu mătănii suplimentare.

“Enrique, încă 10”, a spus directoarea asociaţiei.

“5, Alexandru, pentru că ai chef de vorbă”, i se adresează unui alt băieţel care voia doar să o anunţe că au vizitatori.

Totul ar fi început în timpul slujbei de Liturghie, când copiii au fost pedepsiţi pentru că nu stăteau cuminţi şi erau gălăgioşi.

Drept pedeapsă, supraveghetorul i-a obligat să îngenuncheze de mai multe ori şi să sărute cimentul.

În timp ce micuţii făceau mătăniile, aceştia erau instruiţi de către directorul asociaţiei, despre cum vor fi nevoiţi să se comporte la următoarea Liturghie.

Astfel, aceştia au fost avertizaţi că dacă nu se pot abţine de la a merge la toaletă pe parcursul slujbei, să rămână acasă ori să îşi pună scutec.

“Cei care credeţi că nu vă puteţi abţine două ore de la toaletă, de la una, de la alta, sau rămâneţi acasă, sau vă puneţi pampers, sau găsiţi alte soluţii.”, a spus directoarea Asociaţiei “Inimioare Fericite.

“De acum încolo, vă cer conduită, comportament corespunzător”, a mai spus femeia.

Abordarea femeii a stârnit nemulţumire în rândurile internauţilor.

“Mi se pare o formă de umilinţă, nu de corectare, mustrare pentru ceva ce au greşit. Ca părinte, nu ştiu dacă aş putea tolera să îmi văd copilul într-o asemenea ipostază“, a comentat o femeie la videoclipul încărcat de asociaţie.

Asociaţia “Inimioare Fericite” îşi are sediul în apropierea mănăstirii din Bobota, care sprijină circa 150 de copii proveniţi din familii defavorizate din sate ale judeţelor Cluj, Sălaj şi Satu Mare.

Sursa VIDEO: dejeanul.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj