Connect with us

FOTBAL

Un fost dinamovist laudă SCM Zalău. ”Au o echipă frumoasă care s-a dăruit”, a spus Alexandru Curtean


Fotbalistul consideră că remiza de sub Meseş este un rezultat pozitiv pentru Viitorul Şelimbăr, în condiţiile în care sibienii au egalat în prelungiri. Curtean a ţinut să evidenţieze şi echipa Zalăului, care în jocul de sâmbătă s-a dăruit şi a obţinut primul rezultat pozitiv în Liga a III-a


SCM Zalău a obţinut primul punct în Liga a III-a, însă a fost aproape de o victorie cu Viitorul Şelimbăr, după ce a condus cu 2 – 1 până în minutul 90+3.

Sibienii au egalat în prelungiri, iar formaţia zălăuană a trebuit să se mulţumească cu un punct în faţa unei echipe ce a avut în lot jucători cu experienţă la nivel de Liga a II-a, chiar şi prima ligă.

Cel mai important nume din tabăra adversă a fost Alexandru Curtean, care în prima ligă a jucat  la Gaz Metan Mediaş, Poli Timişoara, Dinamo Bucureşti şi Hermannstadt.

La finalul jocului, experimentatul jucător a considerat că remizat de la Zalău este un rezultat bun pentru Viitorul Şelimbăr.

”Având în vedere finalul meciului, pentru Viitorul Şelimbăr este un rezultat bun, însă noi am venit la Zalău să câştigăm. Cred că am jucat mai bine şi am avut ocazii mai multe, însă ceva s-a întâmplat în repriza secundă.  Nu aş vrea să dau vina pe arbitraj, dar cred că a influenţat scorul final. Indiferent de asta, am avut multe ocazii, iar noi trebuia să fim mai atenţi şi să marcăm mai multe goluri. Suntem o echipă în creştere şi trebuie să jucăm mai în viteză fiindcă avem jucători buni”, ne-a declarat Alexandru Curtean.

Deşi are doar 32 de ani, Curtean a ales să vină să joace în Liga a III-a la Şelimbăr şi ne-a dezvăluit ce a contat în luarea acestei decizii.

”În primul rând locuiesc în Şelimbăr, iar după un an eşuat la Hermannstadt am considerat că este mai bine să vin la această echipă şi să-i ajut, dar să mă ajut şi pe mine, să mă pun pe picioare şi voi vedea ce îmi va oferi viitorul. Sperăm să facem un campionat foarte bun şi să ne clasăm cât mai sus”, a mai spus jucătorul.

Fotbalistul a lăudat şi jocul celor de la SCM Zalău. ”Este este o echipă frumoasă, cu mulţi tineri. Adversarii s-au dăruit, cu toate că pe hârtie noi eram formaţia mai valoroasă. Au fost aproape să câştige. Le urez baftă în acest campionat”, a precizat jucătorul.

Alexandru Curtean are în palmares două trofee cu Dinamo Bucureşti, Cupa României şi Supercupa, în 2012.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL