Connect with us

DIVIZIA A1

Încă un voleibalist zălăuan în Divizia A1!


Paul Abrudan şi-a încheiat junioratul în această vară şi a fost transferat de către Unirea Dej. Zălăuanul va juca la o formaţie ce are pretenţii de play-off în noul sezon, dar nu va fi la prima participare în Divizia A1


Volei Municipal Zalău a ajuns să nu mai aibă niciun jucător sălăjean în lot, după ce în vară, de la echipă a plecat şi Rareş Bălean, care s-a transferat în Germania, la VfB Friedrichshafen.

Chiar dacă la vicecampioana României nu mai regăsim sălăjeni, acest lucru îl putem observa pe la alte formaţii din Divizia A1, cum ar fi CSM Câmpia Turzii, Universitatea Cluj sau Unirea Dej.

La formaţia din Dej evoluează încă din vara trecută Tudor Magdaş, dar din sezonul următor gruparea de pe Someş va mai avea un zălăuan în lot. Este vorba de secundul Paul Abrudan, care şi-a încheiat junioratul la CSS 2 Baia Mare şi s-a transferat la formaţia clujeană.

Sunt foarte bucuros că am ajuns la Unirea Dej, o echipă destul de bună din Divizia A1. Am început să mă pregătesc şi sper să o fac cât mai bine, deoarece de acum începe voleiul adevărat, din prima ligă. Am ales Unirea Dej pentru că pune accentul pe jucătorii tineri, iar antrenorul dă şanse tineretului să joace”, ne-a declarat Paul Abrudan.

Zălăuanul are deja meciuri în prima ligă, în sezonul 2017 – 2018, când a evoluat la acest nivel cu CSS 2 Baia Mare. Acum însă, Paul Abrudan va juca la o formaţie ce are pretenţii de play-off în stagiunea următoare.

“Echipa are cam acelaşi obiectiv, intrarea în play-off. Eu îmi doresc să joc cât mai mult şi să progresez”, ne-a declarat zălăuanul, care a semnat pe 3 ani cu Unirea Dej. Voleibalistul a şi început pregătirile cu Unirea Dej de săptămâna trecută şi se aşteaptă la un campionat disputat, în care o vede favorită la titlu pe Arcada Galaţi.

“Văd o luptă strânsă, între acelaşi echipe, dar în acest sezon, în lupta pentru primele locuri poate intra şi Dinamo, care s-a întărit foarte mult. Însă, după transferurile care s-au făcut, fără doar şi poate, Arcada Galaţi este favorită la titlu, iar după cei din Galaţi va fi tot Zalăul. Fiind zălăuan eu mi-aş dori ca Volei Municipal să câştige campionatul”, a mai spus jucătorul, care în urmă cu patru ani era junior la CSS Zalău.

Paul Abrudan a jucat în ultimii 4 ani la CSS 2 Baia Mare, cu care, în 2017, a cucerit titlul naţional la juniori I. La vremea respectivă, în echipa maramureşeană mai evoluau doi zălăuani, Tudor Magdaş şi Versenyi Levente.

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1