Connect with us

FOTBAL

Agronova Dragu, surpriza fazei judeţene a Cupei României! REZULTATELE şi MARCATORII


Gruparea din Liga a V-a a reuşit două rezultate mari în competiţia surprizelor. După ce în optimi a trecut de AS Chieşd, în sferturi, Agronova a mai dat o lovitură şi a eliminat o formaţie şi mai puternică din Liga a IV-a, pe CS Barcău Nuşfalău


Cupa României a fost competiţia care a captat atenţie în această perioadă de vară în fotbalul mic din Sălaj, întrecere în care au fost angrenate echipele noi, cele din Liga a V-a, iar din optimi au intrat şi formaţiile din Liga a IV-a.

Duminică au avut loc sferturile de finală, fază în care Agronova Dragu a produs o nouă surpriză. După ce în optimi a eliminat-o pe AS Chieşd, la capătul unui joc cu scandal, în sferturi, formaţia din Liga a V-a a mai dat o lovitură şi a trecut de CS Barcău Nuşfalău, o gruparea cu pretenţii din Liga a IV-a!

Formaţia de pe Valea Barcăului a deschis scorul la Dragu prin Nicolae Rad, dar după doar 3 minute, Stăicuţa Varga a egalat. Jocul a fost echilibrat, iar Agronova s-a ţinut bine în faţa unei echipe cu mai mare experienţă. S-a intrat cu 1 – 1 la pauză, dar după 15 minute de la reluare, acelaşi Stăicuţa Varga a reuşit ”dubla” şi şi-a adus echipa în avantaj.

Jocul a continuat să fie disputat şi chiar electrizant în ultimul sfert de oră, în care s-au mai marcat patru goluri. Adelin Neaga a egalat în minutul 78, dar gazdele au răspuns din nou rapid şi Samir Ciuciu a făcut 3 – 2. Oaspeţii au egalat prin Zsombori Zsolt, dar Agronova nu s-a lăsat şi lovitura de graţie a dat-o Bobi Ciuciu, cel care a făcut 4 – 3 şi a trimis echipa din Dragu în semifinalele Cupei, bifând cea mai mare performanţă din istoria echipei.

Ciprian Pavel a făcut spectacol la Ciocmani

Rapid Jibou a avut parte de cel mai uşor meci în sferturi şi a trecut cu un categoric 11 – 1 de Dumbrava Ciocmani. Doar 10 minute a persitat egalitatea pe tabelă, până când Mihai Bode a marcat un gol spectaculos şi a făcut 0 – 1.

Din acel moment, Rapid Jibou a defilat, iar în prima repriză, acelaşi Bode a mai marcat de două ori. La rampă a ieşit Ciprian Pavel, care a făcut spectacol şi a marcat nu mai puţin de 7 goluri! Gabriel Ţiriac a marcat şi el primul gol la Rapid Jibou, iar gruparea de pe Someş a ajuns în semifinale după o victorie la 10 goluri diferenţă.

ACS Tihău s-a predat greu în faţa şimleuanilor

În sferturile de finală s-a calificat şi ACS Tihău, după ce în optimi a trecut cu 4 – 2 de Ardealul Crişeni, o formaţie din Liga a IV-a! Acest joc a avut loc vineri, iar după doar două zile, echipa condusă de Florin Mitrea a fost nevoită să joace şi meciul din sferturi cu Sportul Şimleu. Oboseala şi-a spus cuvântul, dar şi în aceste condiţii, ACS Tihău a reuşit să deschidă scorul prin Denis Boie.

Oaspeţii au egalat după niciun minut prin Mălin Sabou, iar înainte de pauză au trecut în avantaj la reuşita lui Lazăr Zoltan. În debutul părţii secunde, George Pop a făcut 1 – 3, dar gazdele nu s-au dat bătute şi s-au apropiat din nou la un gol în urma reuşitei lui Sergiu Korozsi. Abia pe final, gruparea antrenată de George Zima a reuşit să se desprindă şi a câştigat cu 5 – 2, în urma ”dublei” lui Andrei Chiş.

Dumbrava Gîlgău, calificare cu emoţii, la Ileanda

În urmă cu două sezoane, Dumbrava Gîlgău pierde puncte importante la Ileanda care a costat pierderea titlului. Şi duminică, echipa lui Marius Paşca a avut un meci greu pe Someş, iar după prima repriză, scorul a fost unul ”alb”.

Oaspeţii au deschis scorul prin Robert Rus, dar AS Ilenada a egalat dup nici 10 minute prin Cosmine Bene. Jocul a fost echilibrat şi după 90 de minute a fost 1 – 1. Egalitatea a persistat şi după 120 de minute, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. După o serie de cinci penalty-uri, a fost tot egalitate, dar până la urmă, Dumbrava s-a impus cu 7 – 6 şi a mers în semifinale.

Penultimul act al competiţie are loc în primăvara anului 2020. Tot atunci se vor stabili şi meciurile.


Rezultatele şi marcatorii din sferturi:

 Agronova Dragu – CS Barcău Nuşfalău 4 – 3 (1 – 1)

Au marcat: Stăicuţa Varga (’30 şi 60), Samir Ciuciu (’80) şi Bobi Ciuciu (’85), respectiv Nicolae Rad (’27), Adelin Neaga (’78) şi Zsombori Zsolt (’82)

Dumbrava Ciocmani – Rapid Jibou 1 – 11 (1 – 5)

Au marcat: Kiss Krisztian (’36), respectiv Mihai Bode (’10, 21 şi 43), Ciprian Pavel (’23, 49, 56, 60, 76, 77 şi 84) şi Gabriel Ţiriac (’30)

ACS Tihău – Sportul Şimleu 2 – 5 (1 – 2)

Au marcat: Denis Boie (’39) şi Sergiu Korozsi (’57), respectiv Mălin Sabou (’40), Lazăr Zoltan (’45), George Pop (’54) şi Andrei Chiş (’89 şi 90+3)

AS Ileanda – Dumbrava Gîlgău 1 – 1 (0 – 0); 6 – 7 d.l.d.

Au marcat: Cosmin Bene (’59), respectiv Robert Rus (’51)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL