Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău transferă de la Astra Giurgiu!


După ce a debutat în Liga I tocmai în faţa Universităţii Craiova, Sebastian Culda vine să ajute Zalăul


Puternicul club de pe prima scenă a fotbalului românesc va face un parteneriat cu SCM Zalău. Ca urmare, la poalele Meseşului vor fi aduşi mai mulţi jucători aflaţi sub contract cu Astra Giurgiu.

Lista va fi deschisă de Sebastian Culda (n. 9 februarie 1996), un mijlocaş originar Alba Iulia, care în scurta carieră a evoluat în Liga a II-a, dar şi în Liga 1! Debutul pe prima scenă s-a petrecut în martie 2018, într-un joc cu „U” Craiova!

În liga secundă, jucătorul în vârstă de 23 de ani a îmbrăcat tricoul formaţiilor ACS Poli Timişoara şi Metaloglobus Bucureşti.

În carieră, fotbalistul a mai trecut pe la Unirea Alba Iulia, Mureșul Vințu de Jos şi CS Ocna Mureş. În iarnă, el s-a pregătit cu FC Dunav Ruse – echipă de prima ligă din Bulgaria, dar înţelegerea nu s-a mai concretizat.

Transferat în anul 2017 de la Alba Iulia, Culda are contract cu Astra până în anul 2020. Începând de anul trecut, giurgiuvenii l-au împrumutat la diferite echipe, unde nu s-a acomodat foarte bine.

Sperăm că talentatul fotbalist să se simtă la Zalău ca şi acasă la Alba Iulia, acolo unde a avut meciuri bune şi foarte bune. Spre exemplu, în sezonul 2014 – 2015, Culda a înscris nu mai puţin de 32 de goluri.

De precizat faptul că în această săptămână la SCM Zalău ar putea veni şi alţi jucători pe “filiera” Astra Giurgiu, iar pe listă se află şi doi jucători de culoare, cu paşaport francez.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL