Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici a pus din nou tunurile pe Crina Pintea 


“Este o parvenită, care nu poate întoarce capul până la umăr să vadă de unde a plecat. Am scos-o din sărăcie”, a spus tehnicianul


Antrenorul Gheorghe Tadici a lansat multe jucătoare spre handbalul de performanţă şi a scos maxim din unele handbaliste care când au venit la Zalău nu spuneau mare lucru. La fel s-a întâmplat şi cu Crina Pintea, care în perioada 2010 – 2015 a jucat pentru gruparea zălăuană.

Deşi de la HC Zalău a făcut pasul spre handbalul mare cu ajutorul lui Gheorghe Tadici, handbalista nu a ezitat să facă acuzaţii în ultimii ani la adresa fostului său antrenor, despre modul în care ar fi fost tratată la gruparea zălăuană.

Deranjat de “vorbele grele” aruncate în presă de către Crina Pintea, Gheorghe Tadici nu s-a lăsat mai prejos. Chiar şi înaintea jocului dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti, fostul selecţioner a pus din nou tunurile pe Crina Pintea, cea care la vicecampioana României este cea mai bună marcatoare, fiind declarată MVP-ul Supercupei cu SCM Rm. Vâlcea.

Tadici s-a arătat deranjat că valoroasa internaţională a uitat de unde a plecat şi a dorit să-i amintească că datorită lui a ajuns la cel mai ridicat nivel.

“Este o individă scoasă din sărăcie lucie de mine. Parvenită tipică de România, care nu poate întoarce capul până la umăr, să vadă în urmă de unde a plecat, cu ajutorul nemijlocit al unei persoane, singura care a rezistat la presiunea de a o îndeparta din handbal si datorită căreia este în handbal şi trăieşte bine azi din această activitate. Altfel vorbeam azi de absolventa şcolii profesionale agricole (de unde a fost luată), bun lucrător zootehnist la coada vacii şi a oilor. Dă dovadă de lipsă de educatie, 4 ani de acasă. E drept şi mediul din care provine şi-a pus amprenta”, a declarat Gheorghe Tadici.

După patru ani Crina Pintea revine în Sala Sporturilor din Zalău, urmând să fie pentru prima dată în faţa publicului zălăuan ca adversară a formaţiei la care s-a consacrat.

“Nu mă interesează cum va fi primită de public şi nu mă interesează chestii de răzbunare, pentru că nu cobor la un nivel atât de jos la care este ea din puncte de vedere al conduitei, fără 4 ani de acasă. Este o dispută sportivă, iar restul ţine de educaţie elementară. Nici nu mă mir că nu o are, pentru că ştiu că ea provine dintr-un mediu de unde nu avea cum să înveţe lucruri bune”, a spus Tadici.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

 1. Leo

  30 August 2019 at 10:26

  Are perfecta dreptate profesorul! Cei care cunosc handbalul la Zalau stiu cat s-a cjinuit cu ea …sub toate aspectele.

  • Cristian

   12 November 2019 at 19:52

   Uluitor cu cat de mult noroi se improasca! Dl Tadici ar fi vrut poate ca Pintea sa ii ridice o statuie mica din marmura de Ruschita sau sa ii declare recunoștință vesnica? Drumurile lor s-au sepatat la un moment dat si gata! Ce rost isi mai au vorbele astea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL