Connect with us

FOTBAL

Cupa Viitorul şi-a desemnat câştigătoarele


Ediţia a XV-a a avut loc la şapte categorii de vârstă, iar la trei dintre ele, Viitorul Zalău a fost pe podium. O altă formaţie sălăjeană a reuşit o clasare fruntaşă, este vorba de Abba Jibou, care la categoria 2011 a fost pe locul 2, iar la categoria 2012 pe poziţia a treia


Timp de trei zile, Zalăul s-a transformat în capitala fotbalului juvenil, în oraşul de sub Meseş desfăşurându-se săptămâna trecută, de marţi şi până joi, tradiţionala competiţie – Cupa Viitorul.

Ajunsă la ediţia a XV-a, întrecerea a avut din nou farmec, fiind un turneu internaţional prin prezenţa Academiei din Debrecen. Universitatea Craiova şi Luceafărul “U” Cluj au fost cele mai representative echipe din România, gruparea clujeană reuşind să şi câştige competiţia la două categorii, 2006 şi 2010.

Şi din Sălaj au fost prezente cinci grupări, iar alături de gazdele de la Viitorul au mai participat Sportul Şimleu, Abba Jibou, Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou.După trei zile pline de meciuri, Cupa Viitorul şi-a desemnat câştigătoarele, care au fost premiate la festivitatea de joi.

La trei categorii de vârstă (2008, 2010 şi 2011), Viitorul Zalău a fost pe locul 3, dar încă o altă formaţie sălăjeană s-a remarcat la acestă întrecere. Este vorba de Abba Jibou, care s-a clasat pe locul 2 la categoria 2011 şi pe locul 3 la cateoria 2012. Organizatorii au acordat cupe, diploma şi medalii pentru echipele de pe podium, dar şi premii individuale, pentru golgheteri, cel mai bun jucător, cel mai bun portar, dar şi pentru jucători evidenţiaţi.

De la Viitorul Zalău, cel mai bun jucător la categoria 2008 a fost Matei Brisc, în timp ce golgheterul la categoria 2012 a fost Milan Unimătan. Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean, Stadionul Municipal din Zalău şi terenul din Popeni au găzduit meciurile la cele şapte categorii. Şi ediţia a XV-a a fost deschisă de un meci de gală, în care au evoluat nume importante din fotbalul românesc precum Dănuţ Lupu, Miodrag Belodedici şi Adrian Neaga.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL