Connect with us

Ştiri din Sălaj

Spargere la Jibou: Doi tineri au furat peste 100 de pachete de ţigări


Cei doi au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă


Poliţia Oraşului Jibou a fost sesizată la data de 23 august, în jurul orei 8.30, despre faptul că, în noaptea de 22 spre 23, persoane necunoscute au pătruns, prin efracție, într-o societate comercială din localitate şi au sustras 110 pachete de țigări. Sesizarea a fost făcută de către angajata societăţii.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale au dus marţi, 27 august, la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, în persoana uni adolescent de 18 ani şi un tânăr de 23 de ani, ambii din Jibou.

Din prejudiciul cauzat s-au recuperat 74 pachete de țigări.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cei în cauză au fost reținuți, iar astăzi vor fi prezențati Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a acestora.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj