Connect with us

Sporturi

Patrick Bolduţ, prestaţie de excepţie la Cupa Benvenuti


Tenismenul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a reuşit să câştige locul 1 la competiţia desfăşurată la Oradea la categoria de vârstă 10 ani


Ambiţie, muncă, multe ore de antrenament şi roadele încep să se vadă. Patrick Bolduţ este unul dintre cei mai în formă tineri tenismeni din judeţul Sălaj. La mijlocul lunii august, sportivul pregătit de Sergiu Carp a reuşit să cucerească locul 1 în cadrul competiţiei Cupa WestCo Impex de la Zalău.

După performanaţa reuşită „pe teren propriu”, tenismenul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club s-a deplasat la finalul săptămânii trecute în judeţul Bihor, acolo unde la Oradea a avut loc ediţia din acest an a Cupei Benvenuti. Tânărul sportiv a dorit să confirme forma bună arătată la turneul de la Zalău şi s-a deplasat încrezător în Oradea că poate obţine un nou trofeu.

Patrick Bolduţ s-a înscris la categoria de vârstă 10 ani, acolo unde au fost înscrişi un total de opt sportivi, sălăjeanul inclusiv. Având în vedere rezultatele obţinute în ultima perioadă, Bolduţ a fost favoritul principal al competiţiei.

Tânărul tenismen şi-a respectat acest statut şi în primul meci l-a învins pe Oliver Negrea de la CSM Oradea, în două seturi, scor 4 – 2, 5 – 3 şi s-a calificat în semifinale, acolo unde cei patru sportivi calificaţi au jucat fiecare cu fiecare. În final four-ul competiţiei, Bolduţ s-a duelat cu Alex Morna, Cristian Tuturuga şi Raymond Petrean (Palatul Copiilor Zalău). Petrean s-a calificat în semifinale după ce l-a învins pe Bogdan Muşat (favoritul numărul 2) în două seturi, 4 – 0, 4 – 1.

La turneul final, din păcate, Raymond Petrean nu a reuşit să repete performanţa reuşită în sferturi şi nu a câştigat niciun meci. De cealaltă parte, Patrick Bolduţ a fost de neoprit. Tenismenul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a trecut la pas de Alex Morna şi Raymond Petrean şi a avut parte de un duel dificil cu Tuturuga.

În disputa cu sportivul de la CSU Târgu Mureş, Bolduţ a câştigat la zero primul set, însă a cedat următorul set, scor 2 – 4. În setul decisiv, sălăjeanul s-a impus cu 10 – 5, asigurându-şi astfel primul loc după patru victorii din tot atâtea posibile la Cupa Benvenuti.

Astfel, Patrick Bolduţ a câştigat al doilea turneu de tenis de câmp în această lună şi se află pe o pantă ascendentă în carieră.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi