Connect with us

VOLEI

Volei Municipal Zalău a dat startul pregătirilor pentru noul sezon


Vicecampioana României s-a reunit luni sub comanda antrenorului Bogdan Tănase şi se va pregăti pe plan local până la începerea campionatului


După trei luni de vacanţă, voleibaliştii de la Volei Municipal Zalău au revenit la treabă pentru a pregăti startul sezonului 2019 – 2020.

În vară, vicecampioana României a suferit multe modificări la nivel de lot, dar şi pe banca tehnică, acolo unde în locul polonezului Andrzej Kowal a fost adus Bogdan Tănase, de la Steaua Bucureşti.

Noul tehnician a programat reunirea lotului în acest început de săptămână, iar la primul antrenament s-au prezentat o bună parte dintre jucătorii care au semnat cu vicecampioana României.

Andrei Spînu, Cristian Bartha, Gabriel Cherbeleaţă şi Alexandru Muscină au fost jucătorii convocaţi la Naţională, în vederea pregătirilor pentru Campionatul European, însă doar doi vor rămâne în lotul pentru turneul final.

Este vorba de Spînu şi Bartha, în timp ce Alexandru Muscină şi Gabriel Cherbeleţă au venit la pregătirile cu echipa de club.

Astfel, din cei 13 jucători care sunt în lotul vicecampioanei, antrenorul Bogdan Tănase are la dispoziţie 11 jucători, iar în aceste condiţii, pregătirea poate decurge în condiţii bune.

Zece jucători a transferat Volei Municipal Zalău în această vară, este vorba de Gabriel Cherbeleaţă, Nicolae Ghionea, Şerban Paşcan, George Gavriz, Alexandru Muscină, Goran Skundric, David Szabo, Ovidiu Darlaczi, Sauli Sinkkonen şi Rogerio Mineiro.

Din vechiul lot au mai rămas doar trei voleibalişti, Leo Dal Bosco, Andrei Spînu şi Cristian Bartha.

O lună şi jumătate va avea la dispoziţie Volei Municipal Zalău să se pregătească pentru startul campionatului 2019 – 2020, primul meci oficial fiind programat pe 12 octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI