Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Claudiu Băican, după înfrângerea cu Unirea Dej: “Aceasta ne este valoarea în momentul de faţă”


Căpitanul de la SCM Zalău consideră că echipa sa a plătit tribut lipsei de experienţă în partida cu Unirea Dej. Totuşi, Băican este optimist că gruparea zălăuană poate arăta mai bine în jocurile următoare când pot veni şi primele rezultate pozitive


SCM Zalău a avut parte de un debut nefast în Liga a III-a şi a pierdut cu 2 – 0 jocul din prima etapă cu Unirea Dej.

La finalul jocului, căpitanul Claudiu Băican a fost realist în ceea ce priveşte situaţia de la SCM şi consideră că echipa sa a plătit tribut lipsei de experienţă.

Nu mă aşteptam la un astfel de debut. Ne-am dorit foarte mult victoria la primul meci din Liga a III-a, dar din păcate nu a fost cum am vrut noi. Trebuie să coborăm cu picioarele pe pământ, fiindcă nu suntem cine ne credem. Am început cu -6 puncte, dar nu cred că acest aspect a creeat un dezavantaj în jocul cu Unirea Dej. Aceasta ne este valoarea în momentul de faţă şi trebuie să avem răbdare ca să creştem. Avem mulţi copii şi juniori în echipă, iar Liga a III-a este altceva. Cred că au înţeles şi jucătorii”, a declarat Claudiu Băican.

Portarul zălăuan este optimist că SCM Zalău poate arăta mai bine în jocurile următoare, când pot veni şi primele rezultate pozitive.

“A fost un joc frumos, mai ales în prima repriză, cu ocazii de ambele părţi, dar noi nu am mai jucat nimic în repriza secundă. După ce am primit al doilea gol am căzut. Sper să creştem de la un meci la altul şi cu siguranţă vor veni şi rezultatele. Mai avem nevoie de jucători care să ne ajute, însă deocamdată trebuie să ne descurcăm cu ce avem”, a precizat portarul zălăuan.

 

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL