Connect with us

FOTBAL

Someşul Someş Odorhei are planuri mari pentru noul sezon


Cu câteva achiziţii bune, formaţia pregătită de Adrian Deac le pune “gând rău” fruntaşelor din Liga a IV-a


Revenită în 2018 în al patrulea eşalon după o pauză de câţiva ani, Someşul Someş Odorhei a avut un sezon bun, în care a avut clasări chiar şi pe locul 4.

Până la urmă, gruparea de pe Someş a terminat campionatul pe un onorabil loc 7. În anul 2018, Someşul a fost şi finalistă a Cupei României!

Pentru noul sezon, formaţia din Someş Odorhei vrea şi mai mult. Pentru asta, au fost transferaţi trei jucători cu experienţă, este vorba de Raul Iliese – campion judeţean cu Unirea Mirşid, dar și Marcel Mureşan şi Călin Tătar, ambii de la Silvania Cehu Silvaniei.

În plus, conducerea a reuşit să prelungească împrumutul atacantului Andrei Pop, care venise la echipă tot de la Silvania Cehu Silvaniei, în cursul returului din campionatul trecut.  Tot la capitolul împrumuturi, Someşul a reuşit să îşi asigure serviciile jucătorilor Puiu Unguraş şi Samuel Botiş, care aparţin de Rapid Jibou.

În fine, a fost readus şi atacantul Darius Ungur, care în sezonul trecut a îmbrăcat tricoul celor de la Ardealul Crişeni.

În această vară, Someşul a făcut şi un amical cu vecinii de la Rapid Jibou, în care scorul a fsot egal (4 – 4).

În primul joc oficial, e vorba de partida din deplasare cu CS Ileanda din optimile Cupei României, Someşul a pierdut la limită (scor 3 – 2).

Cu toate acestea, echipa din Someş Odorhei are un obiectiv îndrăzneţ pentru campionatul 2019 – 2020.

“Avem echipă bună, dar şi susţinere de la autorităţile locale. Ca urmare, sperăm să ne clasăm pe unul dintre cinci locuri!”, ne-a declarat antrenorul Adrian Deac.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 21 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL