Connect with us

FOTBAL

Gabriel Coţi a devenit indisponibil


Unul dintre cei mai importanţi jucători din lot resimte dureri la piciorul la care a fost operat de ruptură de ligament şi va ratat primele etape. “Am o mică problemă la genunchi şi trebuie să fac repaus câteva săptămâni. Abia aştept să joc”, a spus fotbalistul


SCM Zalău a încercat în această vară să îşi completeze lotul şi cu jucători cu experienţă la nivelul Ligii a III-a, iar conducere a apelat şi la unii fotbalişti care au mai trecut pe sub Meseş, la FC Zalău.

Fundaşul Răzvan Dulap şi mijlocaşul Gabriel Coţi au fost printre cele mai importante achiziţii la SCM Zalău, însă echipa antrenată de Duţu Pop nu se va putea baza pe serviciile unui dintre aceştia.

Fotbalistul a devenit indisponibil cel puţin pentru startul campionatului.

El a acuzat dureri la genunchiul la care a fost operat de ruptură de ligamente, astfel că după un control amănunţit i-a fost recomandat repaus câteva săptămâni.

“Din păcate el a venit după o operaţie, iar după cantonament a simţit dureri. Am înţeles că o lună de zile trebuie să facă pauză şi va reveni la echipă abia după etapa a IV-a. Este o pierdere mare, fiindcă nu ne vom putea baza mai multe etape pe un jucător important”, a spus antrenorul Alexandru Pop.

Gabriel Coţi a jucat la CFR Cluj II după ce a plecat de la FC Zalău, iar în stagiunea trecută a fost la Dunărea Brăila, în Liga a II-a, însă nu a apucat să joace foarte mult, din cauza unei accidentări grave, ruptură de ligament încrucişat.

Înainte să ajungă la SCM Zalău, jucătorul a fost în pregătiri şi cu Unirea Dej, cu care a mai făcut un cantonament.

“Am o mică problemă la genunchi şi trebuie să fac repus câteva săptămâni. În această vară am făcut două cantonament, am forţat cam mult piciorul şi au apărut nişte dureri. Acum sunt mai bine, pot  să alerg, însă trebui să mai stau câteva săptămâni. Abia aştept să joc şi să ajut echipa”, ne-a declarat fotbalistul originar din Bistriţa.

În sezonul 2016 – 2017, Gabriel Coţi a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FC Zalău.

Drept urmare, de serviciile sale s-a interesat chiar şi FC Botoşani, dar până la urmă, mijlocaşul a ajuns în curtea lui CFR Cluj, unde a jucat pentru echipa secundă din Liga a III-a.

În această vară, jucătorul de 22 de ani a jucat pentru SCM Zalău doar câteva minute, în amicalul cu CS Barcău Nuşfalău.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL