Connect with us

FOTBAL

Cupa României continuă cu sferturile de finală


Următoarea fază a competiţiei are loc duminică, când sunt programate cele patru partide. Favoritele Dumbrava Gîlgău, Rapid Jibou, Sportul Şimleu şi  Barcău Nuşfalău vor juca din nou în deplasare


Şapte din cele opt partide din optimi au avut loc la finalul săptămânii trecute, urmând ca vineri să aibă loc şi ultimul joc, cel dintre AS Tihău şi Sportul Şimleu.

Chiar dacă acest joc încă nu a avut loc, AJF Sălaj a stabilit prin tragere la sorţi sferturile de finală, cele patru jocuri urmând a avea loc duminică, de la ora 17.00.

Favoritele competiţiei vor juca din nou în deplasare, însă Sportul Şimleu va trebui să aştepte până vineri pentru a vedea dacă va merge la Ardealul Crişeni sau la AS Tihău.

CS Barcău Nuşfalău va evolua pe terenul celor de la Agronova Dragu, iar Rapid Jibou are parte de o deplasare scurtă, la Dumbrava Ciocmani, performera rundei trecute, care a elimiant-o pe Silvania Cehu Silvaniei.

Dumbrava Gîlgău are parte de un duel cu o echipă de Liga a IV-a, urmând să evolueze pe terenul celor de la CS Ileanda, acolo unde în urmă cu două sezoane, echipa lui Marius Paşca pierdea puncte importante în lupta pentru titlu.

De data aceasta, echipa din Gîlgău este mult mai bine pusă la punct, chiar şi cu pregătirea, însă şi CS Ileanda poate emite pretenţii, mai ales că deja a eliminat o echipă de Liga a IV-a.

Dacă Sportul Şimleu, Dumbrava Gîlgău, Rapid Jibou şi Barcău Nuşfalău îşi respectă statutul de favorite şi se califică mai departe, atunci în semifinale vom avea parte de derby-uri tari.

Semifinalele Cupei se vor disputa cel mai probabil în primăvară, deoarece din 1 septembrie este programat să înceapă campionatul Ligii a IV-a.


Programul sferturilor de finală, duminică, ora 17.00:

Dumbrava Ciocmani – Rapid Jibou

Agronova Dragu – Barcău Nuşfalău

CS Ileanda – Dumbrava Gîlgău

AS Tihău/Ardealul Crişeni – Sportul Şimleu

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL