Connect with us

FOTBAL

Interes mare pentru Liga a V-a!


Eşalonul al cincilea va începe cu un număr mult mai mare de formaţii. Halmăşd, Mirşid,  Horoatu Crasnei, Tusa şi Atletic Zalău sunt câteva dintre formaţiile ce au intenţia de a participa în campionatul următor, care ar putea fi structurat în trei serii


 Săptămâna trecută, AJF Sălaj a programat o şedinţă şi cu delegaţii echipelor din Liga a V-a, pentru a discuta aspecte în ceea ce priveşte noul sezon. La fel ca şi la Liga a IV-a şi ultimul eşalon va suferi multe modificări.

Dacă la Liga a IV-a, numărul participantelor este mult mai mic, la Liga a V-a se consemnează un interes mare.

Aproape toate formaţiile care au jucat în campionatul trecut vor fi şi la startul ediţiei 2019 – 2020.

plus, vor apărea multe grupări noi, după ce Halmăşdul, Mirşidul, Horoatu Crasnei, Tusa şi Atletic Zalău şi-a arătat intenţia de a participa în campionat.

În şedinţa de săptămâna trecută s-a discutat un aspect important, cel financiar.

Cum multe echipe mai au încă datorii faţă de AJF Sălaj, acestea trebuie achitate până pe 20 august, pentru ca formaţiile să fie acceptate în campionat.

S-a discutat şi despre formarea Seriilor, iar în calcul s-a luat şi  structurarea campionatului în trei serii, cum de altfel a mai fost în urmă cu 5 ani.

decizie finală în ce priveşte campionatul Ligii a V-a şi componenţa Seriilor se va lua la finalul săptămânii viitoare, când este programată o nouă şedinţă cu delegaţii. Cel mai probabil, prima etapă se va disputa pe data de 1 septembrie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL