Connect with us

LIGA I

Liga A de minifotbal începe cu 20 de echipe la start. PROGRAMUL primei etape


Primul eşalon valoric din minifotbalul sălăjean a fost structura în două serii, A1 şi A2,fiecare având  în componenţă câte 10 formaţii. După disputarea unui tur,primele patru clasate se califică în Superligă, iar celelalte grupări continuă în Liga A


Sezonul 2019 – 2020 din minifotbalul sălăjean a început de săptămâna trecută când au avut loc primele jocuri din Cupa României. Din acest final de săptămână, ia startul şi campionatul, urmând să înceapă Liga A.

La fel ca şi anul trecut echipele au fost structurate în două Serii, A1 şi A2, fiecare având în componenţă câte 10 echipe. Faţă de ediţia trecută se consemnează o prezenţă mai numeroasă, astfel că în competiţie au apărut echipe noi, precum Unirea Mirşid, Onorel Alex Service, Info Plus, Dandonia sau Gleznele Fine.

Primele patru clasate din fiecare serie ajung în Superligă

Prima fază a campionatului are o miză importantă, urmând ca după disputarea unui tur din fiercare serie, primele patru clasate să se califice în Superligă.  Celelalte şase echipe merg în Liga A1, unde se va juca un tur şi un retur, în total fiind programate 22 de etape. Sistemul desfăşurării Superligii este puţin mai diferit, în sensul că cele opt echipe vor juca câte trei tururi, urmând a fi programate 21 de etape Componenţa Superligii şi a Ligii A1 se va afla după etapa a IX-a, care este programată pe 18 octombrie.

Autovip Garden şi Dia Guard Divino pare a fi marile favorite la câştigarea campionatului, însă în această bătălie mai poate intra Autoland Hosu, dar şi alte grupări, chiar şi din cele care s-au înscris în această vară.

Referitor la startul Ligii B, să spune că acesta se va da peste două săptămână. Până atunci echipele din acest eşalon sunt angrenate în Cupa României, care la final de săptămână programează  etapa a II-a din grupe.

Seria A1: Autovip Garden, Squadra Azzura, Boldor Florex Hida, Michelin,Unirea Mirşid, Tenaris, Grand Team Şimleu, Onorel Alex Service, Brothers Team, Info Plus

Programul primei etape:

Vineri, ora 19.00: G.T. Şimleu – Onorel Alex Service     OT

Ora 21.00: Unirea Mirşid – Tenaris 2014                         OT

Ora 22.00: Autovip Garden – Squadra Azzura               OT

Luni, ora 22.00: Boldor Florex Hida – Michelin          OB

Marţi, ora 18.00: Brothers Team – Info Plus                OB

Seria A2: Dia Guard Divino, Generalii, Autoland Hosu, Ianus, Dandonia, Gleznele Fine, Stelya Brădet, Rapid Peceiu, Venus Giurtelec, Voinţa Aghireş

Programul primei etape:

Joi, ora 20.00: Dia Guard Divino – Generalii             OB

Ora 21.00: Dandonia – Gleznele fine                             OB

Vineri, ora 20.00: Venus Giurtelec – Voinţa Aghireş    OT

Ora 21.00: Autoland Hosu – Ianus                                    OB

Ora 22.00: Stelya Brădet – Rapid Peceiu                         OB

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I