Connect with us

FOTBAL

ULTIMĂ ORĂ: SCM Zalău transferă un jucător de Liga a II-a


Cu o zi înaintea debutului în Liga a III-a, formaţia zălăuană se întăreşte cu mijlocaşul Raul Vitan, care are zeci de meciuri în liga secundă, în tricoul celor de la Dunărea Brăila. Originar din Turda, fotbalistul de 22 de ani a mai jucat la Sănătatea Cluj şi Arieşul Turda


Aflată în mare căutare de jucători cu experienţă pentru ligile superioare, SCM Zalău nu şi-a definitivat încă lotul şi mai aşteaptă întăriri, mai ales că perioada de transferuri încă este deschisă.

Cu o zi înainte de debutul în Liga a III-a, SCM Zalău a mai reuşit un transfer şi s-a întărit cu Raul Vitan, un mijlocaş de 22 de ani, care are zeci de meciuri în liga secundă, la Dunărea Brăila, pentru care a jucat în anul 2018.

Originar din Turda, Raul Vitan a evoluat cu succes şi la Sănătatea Cluj, aproape două sezoane, iar în returul campionatului trecut a fost la Sticla Arieşul Turda.

Atât în perioada în care a fost la Sănătatea Cluj, cât şi în perioada petrecută la Dunărea Brăila, Raul Vitan a avut ocazia să joace în Cupa României, în faţa unor echipe titrate din România, FCSB şi Dinamo Bucureşti.

“Este un jucător talentat, iar pentru SCM Zalău el poate aduce un plus, deoarece a jucat în Liga a II-a, dar şi în Liga a III-a. Sper să se adapteze cât de repede şi să dea încredere echipei”, a spus antrenorul Alexandru Pop.

În această vară, Raul Vitan a fost în probe la o echipă din ligile inferioare din Spania, cu care a făcut pregătirea de vară, dar impresarul său l-a îndrumat spre SCM Zalău.

“Mă bucur că am ales să vin la echipa orașului Zalău.  Sper să ajut cum pot mai bine SCM Zalău şi să ne îndeplinim obiectivul propus. Cred cu tărie în proiectul clubului, iar asta a avut o influență majoră în decizia mea de a alege această echipă“, ne-a declarat Raul Vitan.

Fotbalistul nu va putea juca în partida de sâmbătă cu Unirea Dej, el urmând să fie sub comanda antrenorului Alexandru Pop, doar de luni. Raul Vitan ar putea debuta la gruaprea de sub Meseş, în etapa a II-a, când SCM Zalău va juca din nou acasă, cu Viitorul Şelimbăr.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 28 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL