Connect with us

HANDBAL

HC Zalău susţine ultimele jocuri de pregătire,cu o echipă puternică din Liga Naţională


Gruparea zălăuană îşi încheie perioada de pregătire cu două amicale în compania celor de la Gloria Bistriţa. Ambele jocuri au loc la Zalău, vineri de la ora 17.00 şi sâmbătă de la ora 11.00


Startul campionatului din Liga Naţională bate la uşă, prim etapă fiind programată la finalul săptămânii viitoare. Până la debutul în noul campionat, HC Zalău mai are de jucat două partide de verficare, ambele urmând a avea loc pe teren propriu.

Gruparea pregătită de Gheorghe Tadici îşi va încheia perioada de pregătire cu două amicale în compania celor de la Gloria Bistriţa.

Primul joc are loc vineri, de la ora 17.00, iar a doua partidă este programată sâmbătă, de la ora 11.00.

“Avem ocazia să mai punem la punct ceea ce am constatat că nu a funcţionat şi vrem să mai rezolvăm unele aspecte.Ne preocupă puţin de a prefecţiona jocul şi al eficientiza, fiindcă avem două jocuri foarte dificile în primele două etape”, a spus Gheorghe Tadici.

HC Zalău a aflat şi ziua jocului din prima etapă cu CSM Bucureşti. Programat iniţial pe 31 august, meciul cu vicecampioana României a fost mutat pe 1 septembrie, de la ora 15.30, partida urmând a avea loc în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Şi în etapa a II-a, HC Zalău va avea un joc dificil, în deplasare la SCM Craiova, echipă ce va reprezenta România în Cupa EHF.

În luna august, HC Zalău a disputat deja nouă partide de verificare. Rezultatele pozitive au fost o victorie la turneul de la Vâlcea, o remiză la turneul de la Craiova, iar la Cupa Consiliului Judeţean, gruparea zălăuană a obţinut trei succese.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL