Connect with us

FOTBAL

Ioan Onicaş i-a „instruit” pe fotbaliştii de la SCM Zalău


Fostul purtător de ecuson FIFA, actualmente observator de arbitri în Liga 1 a participat la o şedinţă cu jucătorii şi antrenorii de la SCM Zalău în care le-a explicat acestor ultimele modificări aduse la legile jocului


La finalul acestei săptămâni, SCM Zalău va debuta oficial în Liga a III-a. După ce a preluat dreptul de participare în acest eşalon de la Unirea Mirşid, gruparea zălăuană şi-a conturat un lot cu care va încerca să se salveze de la retrogradare în primul sezon. După o pregătire intensă şi multe partide de verificare, sălăjenii aşteaptă nerăbdători să debuteze în Liga a III-a. Vor avea această ocazie sâmbătă, de la ora 18.00, când pe Stadionul „Municipal” din Zalău va veni Unirea Dej.

Până atunci mai sunt câteva zile şi cum timpul este cel mai preţios, înainte de antrenamentul de miercuri după amiază, la Stadion a avut loc o mică întâlnire la care au participat antrenorul Alexandru Pop, jucătorii de la SCM Zalău, Ioan Onicaş – fost purtător de ecuson FIFA şi actualmente observator de arbitri în Liga 1 şi Alexandru Turian – arbitru asistent în Liga a III-a.

Scopul acestei întâlniri a fost unul simplu, dar destul de complex. Mai exact, în această vară, legile jocului au suferit mai multe modificări pe care câţiva le ştiu şi cei mai mulţi nu au habar, sau cunosc doar o parte. Ei bine, la iniţiativa antrenorului Alexandru Pop, Ioan Onicaş a fost invitat să le explice jucătorilor ce moficări au avut loc la legile jocului.

Observatorul de arbitri din Liga 1 a fost deschis la această invitaţie şi le-a explicat jucătorilor schimbările ce au avut loc, fostul purtător de ecuson FIFA fiind ajutat de Alexandru Turian. Fotbaliştii au fost receptivi şi interesaţi de subiect, mai ales că îi vor ajuta în noul campionat ce stă să înceapă. Aproape o oră a durat întâlnirea de la Stadion.

 „Băieţii au fost receptivi şi chiar au fost bucuroşi pentru că au aflat multe aspecte pe care nu le ştiau şi care o să-i ajute în campionat pentru că au fost multe modificări la legile jocului. Am discutat şi chiar şi antrenorul Alexandru Pop mai intervenea unde nu se înţelegea exact şi împreună am colaborat bine”, ne-a declarat Ioan Onicaş.

Reamintim faptul că la finalul acestei săptămâni are loc debutul oficial al celor de la SCM Zalău în Liga a III-a. Primul adversar din campionat va fi Unirea Dej. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL