Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “La HC Zalău am cristalizat un lot de 9 – 10 jucătoare ce pot să suporte rigorile performanţei”


Pe final de pregătire, antrenorul Zalăului s-a declarat în mare parte mulţumit şi crede că din cele 17 jucătoare pe care le are în lot, cam 10 au crescut semnificativ şi pot face faţă nivelului, în timp ce celelalte handbaliste mai au de muncit


La trei turnee de pregătire a participat HC Zalău în luna august, ultimul turneu fiind cel de pe teren propriu. Ediţia a XII-a a Cupei Consiliului Judeţean a fost câştigată de gruparea de sub Meseş care a obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri.

Antrenorul nu a urmărit în mod special rezultatele la o astfel de competiţie ci mai degrabă evoluţia jucătoarelor. Tadici este de părere că până în momentul de faţă a cristalizat un lot de 9 – 10 jucătoare care pot face faţă Ligii Naţionale, în timp ce celalalte tinere handbaliste din lot mai au de muncit.

“Concluziile după acest turneu sunt pozitive. Acumulările se văd sub toate aspectele şi din punct de vedere fizic, dar şi tactic. Am vrut să formăm un lot cât mai omogen şi mai numeros. Parţial s-a cristaluzat un lot de 9 – 10 jucătoare, care pot să suporte rigorile performanţei, iar celelalte sunt şi ele pe aproape. Din păcate, deşi la unele le-am oferit minute bune sau egal cu celelalte, nu prea au crescut din punct de vedere al disciplinei tactice. Joacă mult la întâmplare, dar lipsa de experienţă îşi spune încă cuvântul”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL