Connect with us

FOTBAL

Reacţia celor de la Agronova Dragu după partida din Cupă cu AS Chieşd


“Nu e frumos ca directorul sportiv de la AS Chieşd să ne denigreze. Nu au fost faulturi dure şi intrări criminale” spune delegatul de la Agronova Dragu


 Meciul din optimile Cupei României, dintre Agronova Dragu şi AS Chieşd s-a încheiat prin minutul 75, la scorul de 4 – 3 pentru gazde.

În acel moment, arbitrul a dictat un penalty pentru oaspeţi, însă a întors decizia la unele presiuni din partea celor de la Dragu.

Cei de la AS Chieşd susţin că Agronova Dragu a practicat un joc extrem de dur şi acesta ar fi fost şi motivul pentru care Chieşdul a părăsit terenul de joc.

Deranjaţi de declaraţiile directorului sportiv de la Chieşd, cei de la Agronova Dragu au ţinut să facă unele precizări.

“Referitor la ce a afirmat domnul Temian, directorul sportiv de la AS Chieșd , aş vrea să spun că nu e frumos că încearcă să ne denigreze în felul acesta. Să reamintim că am condus la pauză cu 3 – 1 o echipa de Liga a IV-a, am fost peste cei de la Chieșd şi nu cred că a fost vreun fault dur sau vreo intrare “criminală “asa cum spune dânsul. În a doua repriza a fost un singur fault mai tare, sancționat cu cartonaș galben, jucătorul nostru cerându-şi scuze si recunoscându-sş vina. Iar la faza respectivă, centralul s-a grăbit să acorde penalty, după ce s-a sfătuit cu asistentul a dat simulare, dar nici într-un caz nu a intrat vreun suporter pe teren, nici jucătorii noștri nu l-au agresat fizic sau verbal pe central aşa cum spune domnul Temian. În acel moment jucătorii de la Chieșd s-au năpustit asupra tuşierului aducând-i injurii chiar şi scuipându-l, după au părăsit terenul. Îmi pare nespus de rău pentru că la sfârşit domnul delegat chiar ne-a felicitat cu toate că era nervos că s-a terminat aşa meciul, lăudându-ne ambiţia cu care jucăm şi dăruirea. Mi se pare nedrept pentru că apar nişte titluri şi articole mincinoase, care încearcă să ne denigreze în ultimul hal, au fost şi oameni de la alte echipe prezenți la meci care pot confirma spusele mele”, a spus Dumitru Ciuciu, delegatul de la Dragu.

Agronova Dragu s-a calificat la “masa verde” în sferturile Cupei României, unde va juca cu CS Barcău Nuşfalău.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 21 august.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL