Connect with us

Ştiri din Sălaj

Urmările accidentului grav din municipiu


Chiar dacă a circulat regulamentar, şoferul care a acroşat sâmbătă un bărbat aflat în traversarea străzii în loc nepermis poate risca dosar penal. Din fericire, victima şi-a revenit şi se află într-o stare de sănătate bună


Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost accidentat grav sâmbătă după-amiază pe strada Gheorghe Doja, la ieşirea din municipiul Zalău spre Cluj-Napoca.

Undeva în jurul orei 14.00, în zona benzinăriei, bărbatul s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii şi nu s-a asigurat corespunzător, cu atât mai mult cu cât în zonă nu există vreo trecere de pietoni amenajată.

La un moment, el a fost acroşat de un autoturism ce urca Meseşul. În urma impactului, pietonul a fost rănit grav şi – o perioadă de timp – acesta s-a aflat în stare de inconştientă.

Victima transportată de urgenţă la secția UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, unde a primit mai multe îngrijiri medicale.

Deşi conducătorul auto – e vorba de un tânăr în vârstă de 32 de ani din municipiu, a circulat regulamentar, poliţia a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În ce priveşte victima, veştile de la spital sunt destul de bune. Medicii au reuşit să îl stabilizeze, iar starea sa de sănătate este încurajatoare!

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj