Connect with us

Ştiri din Sălaj

Nebun periculos găsit de poliţiştii sălăjeni în libertate


Un bărbat ce ar fi trebuit internat la un spital de neuropsihiatrie, în baza unei sentinţe penale, bântuia prin judeţul Sălaj


Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru siguranţă Săpoca (judeţul Buzău) a provocat o mare tragedie, omorând patru pacienţi şi rănind grav alţi nouă.

Sâmbătă spre duminică, pacientul de 38 de ani care fusese internat cu sevraj etilic, a intrat în două saloane și i-a lovit în cap cu un stativ de perfuzie pe toți cei care i-au fost în cale.

Conform anchetatorilor, loviturile au fost atât de puternice încât capetele victimelor au fost zdrobite.

Atacatorul a fost prins de poliţişti la poarta spitalului, cu stativul de perfuzii în mână, şi a existat o luptă cu forţele de ordine până când bărbatul a fost imobilizat.

Săptămâna trecută, și Sălajul s-a întâlnit cu un caz delicat, în care un bărbat ce figura internat la neuropsihiatrie se afla în libertate.

Mai exact, sălăjeanul avea mandat emis pentru Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de siguranță Ștei (jud. Bihor), unde ar fi trebuit dus în regim penitenciar.

De data aceasta, polițiștii sălăjeni au evitat o situație considerată iniţial banală, dar care putea duce la o tragedie.

Astfel, pe data de 14 august, în jurul orei 17.00, lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Gâlgău au identificat o persoană de sex masculin care figura ca fiind internată la neuropsihiatrie în baza unei sentinţe penale emise de Judecătoria Beiuş (jud. Bihor).

Originar dintr-o comună din județul Sălaj, bărbatul în vârstă de 36 de ani se afla pe raza comunei de pe Someș (limită cu judeţul Cluj).

Oamenii legii l-au luat bărbat și l-au transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de siguranță Ștei.

Amănunte pe acest subiet puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care va apărea  miercuri, 21 august, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj