Connect with us

FOTBAL

Glorii ale fotbalului românesc vin să facă spectacol în Sălaj


Alături de “nelipsiţii” Miodrag Belodedici şi Dănuţ Lupu, Adrian Neaga şi artistul Kamara vin să încânte publicul sălăjean. Foştii internaţionali ai României pot fi urmăriţi la “lucru” pe dreptunghiul verde de la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean în cadrul meciului de gală de la Cupa Viitorul


Cupa Viitorul a devenit una dintre cele mai puternice competiţii la nivel naţional. Echipe puternice participă în fiecare an, ba mai mult, competiţia a devenit una internaţională. În acest an va avea loc ediţia a XV-a.

Dacă competiţia a ajuns la cea de-a 15-a ediţie, să spunem că de 10 ani, înainte de startul competiţiei juvenile are loc un meci de gală. La fel se va întâmpla şi în acest an. Astfel, luni seara, de la ora 20.00, va avea loc meciul special dintre o echipă condusă de omul de afaceri Adrian Sturz şi o echipă a invitaţiilor speciali.

Sălăjenii, dar nu numai vor avea ocazia să-i vadă, din nou, la lucru pe “dreptunghiul verde” pe Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Adrian Neaga sau Vali Savadoşi.

Luni seara, de la ora 20.00, la  Baza Sportivă Viitorul din Hereclean va intra la joc şi Lică Jula, dar şi tatăl lui Răzvan Horj – fotbalistul celor de la CFR Cluj.

Prezenţa acestor nume a fost posibilă graţie lui Lucian Bode, membru în echipa Naţională a parlamentarilor.

Mai mult, parlamentarul sălăjean i-a invitat şi câţiva colegi de la Naţională din judeţele Suceava, Argeş, Bistriţa-Năsăud şi Dolj. Poate cel mai reprezentativ nume este cel al lui Robert Sighiartău (membru al Camerei Deputaţilor).

Organizatorii au încercat să-l aducă pe cel mai important membru al Generaţiei de Aur, însă Gică Hagi nu a putut onora prezenţa, fiindcă echipa sa are meci în Liga 1. Un alt nume important care va fi prezent la Hereclean este Kamara, căpitanul Naţionalei Artiştilor.

 „Anul trecut am reuşit să-l aducem pe selecţionerul Cosmin Contra. Pentru meciul din acest an am dorit să invităm un alt nume celebru, este vorba despre Gică Hagi, dar este implicat în competiţii oficiale şi nu a putut accepta propunerea noastră. Totodată am dorit să invităm echipa Naţională a artiştilor, nu am reuşit, dar l-am adus pe căpitanul echipei”, ne-a declarat unul dintre organizatori.

Vă reamintim că meciul de gală de la Cupa Viitorul va avea loc luni seară, 19 august, la Baza Sportivă „Viitorul” din Hereclean, de la ora 20.00.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 21 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL