Connect with us

FOTBAL

Scandal la un meci de fotbal din Sălaj. “A fost precum la box şi la karate”, spune un oficial


Partida dintre Agronova Dragu şi AS Chieşd din optimile Cupei României s-a întrerupt în minutul 65, la scorul de 4 – 3, după ce arbitrul a dictat o lovitură de la 11 m pentru oaspeţi. La presiunea gazdelor şi a spectatorilor, “centralul” Cătălin Morar a anulat decizia, însă cei de la AS Chieşd au ieşit de pe teren, acuzând jocul dur al celor de la Dragu


Faza optimilor Cupei României din Sălaj a oferit şi câteva surprize, iar conform rezultatelor postate dumincă seara de către AJF Sălaj, două grupări din Liga a V-a au eliminat formaţii din Liga a IV-a, iar performerele rundei au fost Agronova Dragu şi Dumbrava Ciocmani!

Pagina oficială a AJF Sălaj arată că Agronova Dragu a trecut cu 4 – 3 de AS Chieşd, dar de fapt acest rezultat nu poate fi cel final, având în vedere că jocul s-a întrerupt în minutul 65!

La prima vedere, toate par a fi bune şi frumoase după acest joc, dar de fapt, la mijloc a fost un meci plin de scandal!

Cătălin Morar a fost arbitrul delegat de CJA Sălaj la un astfel de joc cu grad mărit de dificultate, însă tânărul “central” nu a putut duce jocul la bun sfârşit.

La scorul de 4 – 3, arbitrul a dictat o lovitură de la 11 m pentru oaspeţi, moment în care asupra “centralului” au năpustit jucătorii de la Dragu, cât şi spectatorii. Pus sub o presiune fantastică şi ameninţat din toate părţile, arbitrul a cedat şi a anulat lovitura de la 11 m.

Cei de la AS Chieşd au decis în acel moment să iasă de pe teren, fiind total nemulţumiţi de cum s-a organizat acest meci, dar mai ales de jocul dur al gazdelor.

Potrivit delegatului de la Chieşd –  Gheorghe Temian, cei de la Agronova Dragu au practicat un joc extrem de dur, de multe ori cu intrări “criminale” asupra jucătorilor adverşi, astfel că oaspeţii au preferat să părăsească terenul pentru ca situaţia să nu degenereze.

“Nu cred că am plecat cu echipa Chieşdului la un meci de fotbal, ci mai degrabă la o luptă. A fost precum la box şi la karate. Noroc că ne-am dus de acasă trusa medicală, fiindcă mai mulţi jucători s-au ales cu lovituri. Aşa ceva nu ar trebui să existe. S-a intrat la rupere, fără ca cei de la Dragu să aibă treabă cu mingea. Şi spectatorii au pus o presiune mare şi au intrat pe teren”, susţine Gheorghe Temian, directorul sportiv de la AS Chieşd.

Oficialul a explicat şi motivul pentru care echipa sa a părăsit terenul după ce arbitrul a anulat lovitura de la 11 m dictată iniţial pentru AS Chieşd.

“Am avut un 11 m clar, care a fost acordat de către “central”, însă jucătorii de la Dragu, cât şi spectatorii au zburat pe arbitru să îl bată. A fost o presiune mare pe arbitru, care a şi anulat acel 11 m. În momentul acela, noi am decis să ieşim de pe teren. Am preferat să venim întregi de la Dragu, decât să ne calificăm mai departe dar să ne trezim cu toţi jucătorii loviţi. Nu îl acuz pe arbitru fiindcă şi-a grijit de dinţi şi de sănătate. Dacă nu anula acel 11 m, iar noi am fi egalat, cred că până la final reuşeam să câştigăm”, a mai spus Temian.

Comisia de Disciplină urmează să analizeze acest caz, urmând să decidă echipa care se va califica în sferturi. Oricum, conducătorul a şi anunţat că AS Chieşd nu va mai accepta să joace vreodată pe un teren precum la Dragu. “Nu credeam că există asemenea oameni în aceast judeţ, precum la Dragu, oameni cu o răutate ieşită din comun. Chiar dacă ar fi să mai jucăm cu cei de la Dragu, pe terenul lor am refuza să mai mergem”, a precizat Temian.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 21 august.

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL