Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gîlgău joacă tare


Chiar dacă a pierdut câteva piese importante în această vară, vicecampioana Sălajului îşi propune un obiectiv îndrăzneţ şi pentru noul sezon: câştigarea titlului judeţean. Pentru îndeplinirea acestui vis, managerul Marius Paşca a făcut o pregătire exemplară, a programat câteva amicale tari şi a adus alţi jucători buni în locul celor plecaţi. “Obiectivele importante rămân şi în plus vreau să fac un mixt de jucători în lot, în care să regăsim băieţi cu experienţă, dar şi băieţi din comună”, a precizat Marius Paşca


Acum trei sezoane, Dumbrava Gîlgău Almaşului a câştigat în premieră titlul judeţean! Obiectivele îndrăzneţe au rămas, dar gruparea de pe Valea Almaşului a pierdut două campionate la rând, după ce rivala Rapid Jibou le-a pus piedică chiar pe final de sezon.

În această vară, Dumbrava a pierdut câţiva jucători importanţi, iar Gabriel Ţiriac şi Mihai Brânduşe au ajuns tocmai la rivala din oraşul de pe Someş, acolo unde se doreşte Liga a III-a.

“De data aceasta, sper să le facem şi noi probleme, aşa cum ne-au făcut şi ei în ultimii doi ani”, anunţă Aurel Pintican, delegatul formaţiei din Gîlgău Almaşului.

Oricum, reprezentanta comunei Bălan în Liga a IV-a vrea să rămână în top, cu atât mai mult cu cât Primăria şi Consiliul Local susţin consistent activitatea sportivă din comună.

Dumbrava a început pregătirile pentru noul sezon încă din 15 iulie, iar sub comanda antrenorului Marius Paşca se află acum peste 15 jucători, deşi unii au serviciu sau alţii sunt în concediu.

S-a despărţit de patru jucători

Faţă de lotul cu care în sezonul trecut s-a câştigat locul 2, nu îi mai regăsim pe Gabriel Ţiriac şi Mihai Brînduşe, jucători care s-au transferat la… Rapid Jibou. Mai apoi, Ciprian Nagy a ajuns la CS Barcău Nuşfalău, acolo unde şimleuanul a mai evoluat.

În fine, portarul Marius Groza a revenit acasă, la Hida, acolo unde vrea să pună umărul la revenirea în prim-plan a formaţiei CS Hida, care în sezonul trecut s-a clasat undeva la mijlocul clasamentului, în Seria EST din Liga a V-a.

A fost dorinţa lor să plece de la noi. Oricum, noi le mulţumim pentru tot ce au făcut pentru Dumbrava”, a spus Marius Paşca.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 august.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL