Connect with us

FOTBAL

FOTO. SCM Zalău a pierdut la limită amicalul cu CFR Cluj II


Gruparea pregătită de Alexandru Pop şi Alex Turcu a fost învinsă la limită de adversara din Seria a V-a din Liga a III-a, în ultimul amical înainte de startul campionatului


Deşi a început mai greu şi a suferit două eşecuri în primele două jocuri amicale, SCM Zalău a remizat cu Dumbrava Gîlgău. După încă un eşec la Satu Mare, pentru gruparea sălăjeană a urmat primul succes în faţa celor de la CS Barcău Nuşfalău, urmat de un alt succes pe terenul celor de la Progresul Şomcuta Mare.

Sâmbătă după amiază, SCM Zalău a disputat şi ultimul meci amical, pe Stadionul Municipal din Zalău, în compania celor de la CFR Cluj II, cele două fiind colege în Seria a V-a din Liga a III-a.

Meciul a început destul de echilibrat, după care clujenii au pus stăpânire pe joc, însă, fără a-şi creea prea multe faze de poartă. Totuşi, inevitabilul s-a produs în minutul 23, când Gheorghe Gondiu a deschis scorul pentru echipa vizitatoare.

SCM Zalău a încercat să caute golul egalizator, însă, fără efect. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 0 – 1. În partea secundă, cei doi antrenori au rulat aproape toţi jucătorii pe care i-au avut la dispoziţie.

Jocul s-a mai echilibrat, iar Sebastian Duma a fost cel mai periculos jucător al gazdelor. Tânărul mijlocaş a purtat mai multe acţiuni în banda stângă, dar fără efect pe tabela de marcaj şi partida s-a încheiat cu victoria la limită a clujenilor.

În acest joc i-am putut vedea la lucru pentru prima dată pe Călin Cristian, folosit de Alexandru Pop ca mijlocaş central, iar jucătorul care are şi prezenţe în Liga I nu a dezamăgit şi a dat încredere echipei. Tot din primul minut a jucat şi Bogdan Boje, iar în repriza a doua a intrat Didier Koula.

 


SCM Zalău – CFR Cluj II 0 – 1 (0 – 1)

A marcat: Gheorghe Gondiu (’23)

SCM Zalău: Claudiu Băican – Markusz Varga, Răzvan Dulap, Andrei Bene, Florin Pop, Cristian Călin, Iustin Ardelean, Alex Turcu, Raul Saroşi, Bogdan Boje şi Sebastian Duma. Au mai jucat: Andrei Pop – Rareş Petruţ Pop, Denis Laza, Octavian Nedelcu, Didier Koula, Andrei Şumlea, Daniel Supuran. Rezerve: Sergiu Coldo şi Adelin Moroşan. Antrenor: Alexandru Pop

CFR Cluj II: Bogdan Checicheş – Cezar Bud, Rareş Bălan, Davide Popsa, Adrian Ilie, Sergiu Luca, Lucian Sitedru, Ioan Derbac, Alin Fica, Gheorghe Gondiu şi Mihai Gâdea. Au mai jucat: Alex Militaru, Denis Giurgiu, Robert Gaczella, Gheorghe Tomşa, Rareş Urcan şi Andrei Paul Nistor. Antrenor: Dan Dobai


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL