Connect with us

HANDBAL

FOTO. HC Zalău a câştigat Cupa Consiliului Judeţean


Gruparea pregătită de Gheorghe Tadici a revenit spectaculos de la 8 – 14 la pauză împotriva celor de la U Cluj în ultimul meci al turneului amical de la Zalău şi şi-a asigurat locul 1


După ce a participat la turnee de pregătire la Vâlcea şi Craiova, HC Zalău a găzduit în acest final de săptămână Cupa Consiliului Judeţean, ediţia de vară. Alături de echipa pregătită de Gheorghe Tadici au participat U Cluj, CSM Slatina şi SCM Craiova.

Vineri s-au desfăşurat primele patru meciuri, iar HC Zalău a obţinut două victorii în faţa celor de la CSM Slatina şi SCM Craiova şi mai avea nevoie doar de un rezultat de egalitate sâmbătă dimineaţa cu U Cluj, formaţie care a câştigat disputa cu Slatina.

Primul meci de sâmbătă a fost duelul dintre SCM Craiova şi CSM Slatina, câştigat de oltence, în timp ce HC Zalău – U Cluj a fost meciul care a închis turneul.

Prima repriză a fost una dominată de U Cluj, iar zălăuancele nu se regăseau la finalizare şi primeau gol destul de uşor. Aşa se face că la pauză, clujencele aveau avantaj de şase goluri, scor 8 – 14.

Totuşi, în partea secundă, balanţa s-a mai echilibrat şi HC Zalău a recuperat tot mai mult din diferenţă. Finalul a fost unul incendiar şi s-a terminat cu golul victoriei echipei din Zalău, marcat de Teodora Popescu la ultima fază. S-a terminat 26 – 25 pentru HC Zalău, echipă ce a câştigat Cupa Consiliului Judeţean.

La final a avut loc şi festivitatea de premiere la care s-au acordat şi două premii individuale. Portarul Craiovei, Bianca Curmenţ a fost desemnat cel mai bun portar, în timp ce Florina Chintoan a fost desemnată cea mai tehnică jucătoare de la acest turneu.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 21 august.


HC Zalău – U Cluj 26 – 25 (8 – 14)

HC Zalău: Raluca Kelemen, Adina Sabău, Sara Abed-Kader – Andreea Tecar (7 goluri), Dana Abed-Kader (4), Cristiana Nica (4), Alexandra Severin (4), Diana Nichitean (2), Larisa Şerban (2), Teodora Popescu (1), Gabriela Vrabie (1), Andreea Mihart (1), Bianca Berbece, Amalia Coman şi Tatyana Pricop. Antrenor: Gheorghe Tadici


Rezultatele complete de la Cupa Consiliului Judeţean:

HC Zalău – CSM Slatina 20 – 19 (12 – 6)

SCM Craiova – U Cluj 27 – 26 (12 – 12)

U Cluj – CSM Slatina 29 – 26 (14 – 11)

SCM Craiova – HC Zalău 25 – 28 (12 – 15)

SCM Craiova – CSM Slatina 20 – 16 (7 – 13)

HC Zalău – U Cluj 26 -25 (8 – 14)


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL