Connect with us

DIVIZIA A1

Zălăuanul Tudor Magdaş continuă la Unirea Dej


Voleibalistul mai are contract cu gruparea de pe Someş şi are planuri măreţe în sezonul următor în care îşi propune să ajungă cu echipa sa în play-off-ul Diviziei A1


Deşi este zălăuan, Tudor Magdaş a debutat în prima ligă a voleiului românesc la CSS 2 Baia Mare, apoi a mai fost la Tricolorul Ploieşti, cu care în stagiunea 2017 – 2018 a cucerit eventul.

În vara trecută, Magdaş a ales Unirea Dej, o formaţie la care a avut şansa să joace constant. Şi în sezonul viitor, zălăuanul va continua la echipa de pe Someş, cu care mai are contract încă doi ani.

Dacă în campionatul trecut, Unirea Dej a jucat în play-out, pe care l-a şi câştigat, de data aceasta, voleibalistul speră ca echipa sa să prindă play-off-ul.

“Voi continua la Dej şi sper să am o evoluţie cât mai bună. Şi în campionatul trecut am fost aproape de o calificare în play-off, dar am făcut paşi greşiţi în finalul sezonului regulat. În schimb, play-out-ul l-am câştigat fără probleme. Obiectivul meu personal în noul sezon este să prindem faza superioară a campionatului şi să joc titular. De asta am preferat în vara trecută să vin la Unirea Dej”, ne-a declarat jucătorul, care de săptămâna viitoare se va prezenta la echipă în vederea pregătirilor pentru sezonul care începe pe 12 octombrie.

În ceea ce priveşte lupta la titlu, Tudor Magdaş consideră că Volei Municipal Zalău va porni cu şansa a treia, după Arcada Galaţi şi Dinamo Bucureşti.

“Ţinând cont la ce transferuri a făcut, Arcada Galaţi este favorită la titlul de campioană. Şi Zalăul are o echipă interesantă, cu mulţi jucători care au fost la Steaua. Volei Municipal şi-a adus şi un antrenor bun şi cred că se va bate la podium. La titlu este foarte greu, deoarece Dinamo şi Arcada Galaţi  sunt mai puternice după transferurile pe care le-au făcut. Însă se pot schimba multe, la fel ca şi în sezonul trecut, când Zalăul a ratat titlu după ce a avut avans mare de puncte”, a mai spus Tudor Magdaş.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Andrei

    17 August 2019 at 17:19

    A jucat un meci întreg in divizia A1 la seniori acest expert .?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1