Connect with us

TENIS

Patrick Bolduţ şi Ioana Lung au câştigat Cupa WestCo Impex


Cei doi tenismeni de la Sergiu Carp Tennis Club, respectiv Palatul Copiilor Zalău au reuşit să obţină victorii pe linie la categoriile de vârstă 10 ani, respectiv 16 ani, adjudecându-şi locul 1


Pentru a treia săptămână consecutiv, la Zalău a avut loc un turneu de tenis de câmp. După Cupa Municipiului Zalău, competiţia destinată tinerilor şi Cupa Municipiului Zalău, competiţia destinată tenismenilor veterani, urbea de la poalele Meseşului a găzduit un nou turneu de tenis de câmp.

Astfel, la finele săptămânii trecute, ACS Sergiu Carp Tennis Club în colaborare cu Primăria municipiului Zalău şi cu sprijinul SC WestCo Impex SRL a organizat Cupa WestCo Impex. Locul de desfăşurare al partidelor a fost Baza de Tenis a Primăriei Zalău, cu cele şase terenuri din dotare. Arbitrul oficial al competiţiei a fost Cristian Miholca, suprafaţa de joc fiind zgura.

Competiţia a stârnit interesul tinerilor şi a fost un număr mare de participanţi printre care şi, evident, sportivi ai cluburilor de tenis din judeţul Sălaj. Astfel, aceştia au fost prezenţi la toate categoriile de vârstă propuse de organizatori 10 ani, fete şi băieţi, 12 ani fete şi băieţi şi 16 ani fete.

La categoria 10 ani băieţi au fost înscrişi cinci sportivi, dintre care patru sălăjeni. Cei cinci au jucat fiecare cu fiecare, după care la final s-a tras linie şi s-a întocmit clasamentul final.

Cu patru victorii din tot atâtea posibile, Patrick Bolduţ (ACS Sergiu Carp Tennis Club) a câştigat locul 1, pe locul secund clasându-se Raymond Petrean (Palatul Copiilor Zalău), podiumul fiind completat de Cristian Vigu de la CS Marc Tenis. La această categorie au mai participat şi şimleuanii Erik şi Alex Magyar.

La cea mai mică categorie de vârstă de pe tabloul feminin, şapte sportive s-au întrecut pentru primul loc. În acest sens, organizatorii au format două grupe, de câte 4, respectiv 3 sportive. Prima grupă a fost câştigată de orădeanca Alexandra Silaghi, în timp ce a doua a fost câştigată de Maria Oltean de la CS Marc Tenis.

Pe locul 2 în Grupa 2 s-a clasat şimleuanca Sara Magyar. Duelul pentru primul loc al categoriei a fost câştigat de Silaghi, în timp ce şimleuanca a pierdut meciul pentru locurile 3 – 4 împotriva Georgianei Juchi de la CS Marc Tenis.

Întrecerile de la 12 ani nu au fost de succes pentru tenismenii sălăjeni. Totuşi, cel mai bun rezultat obţinut de un sălăjean este un loc trei cucerit de Ştefan Boroeanu (Palatul Copiilor Zalău). Pe tabloul fetelor, sălăjencele noastre au ajuns până în sferturile de finală a competiţiei.

La categoria 16 ani feminin a fost un adevărat duel între cele mai promiţătoare tenismene ale tenisului feminin sălăjean. Ioana Lung (Palatul Copiilor Zalău), Mara Geiger (CS ProTenis Şimleu Silvaniei) şi Cezara But (Sergiu Carp Tennis Club) alături de Ioana Abrudan (Cluj) şi Andrada Bonţe (Bihor) s-au duelat pentru locul 1 al categoriei.

De această dată, cele mai în formă tenismene au fost Ioana Lung şi Mara Geiger care au obţinut victorii pe linie până la întâlnirea directă. Mai mult, în ceea ce o priveşte pe sportiva de la Palatul Copiilor, eleva lui Mihai Anca a pierdut doar două game-uri în cele trei victorii obţinute până la duelul cu Geiger.

Nici şimleuanca nu a stat prea rău şi în trei meciuri a pierdut cinci game-uri, astfel că meciul direct se anunţa unul destul de disputat.

Aşa a şi fost. Totuşi, în primul set, Ioana Lung s-a impus cu 6 – 3. Tot sportiva de la Palatul Copiilor Zalău s-a aflat la conducere şi în setul doi pe care l-a câştigat cu 7 – 5. Astfel, cu victorii pe linie, trofeul aferent câştigătoarei i-a aparţinut Ioanei Lung.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS