Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a debutat cu o victorie la turneul de pe teren propriu


Gruparea pregătită de Gheorghe Tadici a reuşit să se impună la un gol diferenţă în faţa celor de la CSM Slatina, în partida de debut de la ediţia de vară a Cupei Consiliului Judeţean Sălaj


După turneele de pregătire de la Vâlcea şi de la Craiova, a venit rândul celor de la HC Zalău să organizeze un turneu. Astfel, timp de două zile, vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din municipiu va avea loc ediţia de vară a Cupei Consiliului Judeţean Sălaj.

La ediţia această vor participa alături de HC Zalău şi CSM Slatina, U Cluj şi SCM Craiova.

Competiţia a debutat vineri dimineaţa cu primele două partide. Duelul care a deschis “balul” a fost disputa dintre HC Zalău şi CSM Slatina.

În prima repriză, zălăuancele au finalizat mai bine şi la capătul primelor 30 de minute aveau avantaj de şase goluri, scro 12 – 6. În partea secundă, jocul s-a mai echilibrat, însă CSM Slatina nu a reuşit să întoarcă rezultatul stabilit în prima repriză, iar Zalăul a obţinut o victorie la un gol diferenţă, 20 – 19.

În cea de-a doua partidă de vineri dimineaţa, SCM Craiova a trecut cu 27 – 26 de U Cluj.

Următoarele meciuri de la Cupa Consiliului Judeţean Sălaj vor fi U Cluj – CSM Slatina (vineri, ora 17.00) şi HC Zalău – SCM Craiova (vineri, ora 18.45).

Competiţia va continua sâmbătă dimineaţa de la ora 9.30 cu meciul dintre SCM Craiova şi CSM Slatina, pentru ca de la ora 11.15, HC Zalău să înfrunte U Cluj.

Sâmbătă dimineaţa de la ora 12.45 este programată şi festivitatea de premiere.


HC Zalău – CSM Slatina 20 – 19 (12 – 6)

SCM Craiova – U Cluj 27 – 26 (12 – 12)


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL