Connect with us

DIVIZIA A1

Încă o echipă se retrage din Divizia A1! Gheorghe Vişan: “Se trage din nou ţintarul”


Noua ediţie din Divizia A1 va începe cu doar 10 echipe la start, după ce şi CSM Bucureşti se retrage din competiţie, ca urmare a problemelor financiare


Situaţie dramatică în curtea celor de la CSM Bucureşti, acolo unde mai multe sporturi de echipă dispar în această vară, din cauza problemelor financiare.

Este vorba de echipa de volei masculină, echipa feminină, dar şi echipa de rugby.

Altfel spus, la CSM Bucureşti, secţiile de volei şi rugby se desfiinţează! Doar handbalul rămâne pe picioare.

Pentru sportul la fileu, decizia grupării din capitală duce voleiul românesc în umbră şi face ca la startul noului sezon al Diviziei A1 să se afle doar 10 echipe!!!

Aceasta, după ce şi CSA Steaua Bucureşti s-a retras din competiţia voleibalistică după terminarea campionatului trecut.

De precizat că CSM Bucureşti a avut în sezonul trecut o prestaţie bună, clasându-se pe locul 5 la finalul campionatului regulat şi şi-a păstrat poziţia şi după terminarea play-off-ului.

În noile condiţii, pe prima scenă a voleiului românesc se vor disputa în sezonul viitor doar câte patru jocuri pe etapă!?

Este posibil ca şi ţintarul să se schimbe, pentru ca echipele să nu stea săptămână de săptămână.

“Ţintarul pentru Divizia A1 se va trage din nou. Acest lucru a fost decis de Comitetul Director al Federaţiei încă de când s-a retras Steaua Bucureşti. Cel mai probabil, noul ţintar va fi stabilit într-o şedinţă ce va avea loc cu o săptămână – două înaintea startului de campionat. E posibil ca şi programul să se schimbe. Ne gândim să eliminăm unele etape intermediare, mai ales în perioada în care echipele din România vor evolua în cupele europene”, a declarat Gheorghe Vişan – preşedintele Federaţiei Române de Volei, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

În acest moment, în Divizia A1 activează doar 10 formaţii, este vorba de Arcada Galaţi, CS Volei Municipal Zalău, SCMU Craiova, Dinamo Bucureşti, Unirea Dej, Ştiinţa Explorări Baia Mare, CSM Câmpia Turzii, “U” Cluj şi nou promovatele SCM Gloria Buzău şi CS UV Timişoara.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1