Connect with us

FOTBAL

O nouă victorie la scor pentru SCM Zalău


Gruparea zălăuană a reuşit să obţină un nou succes la scor de neprezentare în faţa unei echipe care s-a luptat pentru titlul judeţean în Maramureş în sezonul recent încheiat


Deşi a pornit mai greu la drum, SCM Zalău pare că se descurcă din ce în ce mai bine în jocurile amicale. După ce a câştigat cu 3 – 0 în faţa celor de la CS Barcău Nuşfalău, gruparea pregătită de Alexandru Pop şi Alex Turcu a reuşit să obţină un nou succes la scor.

SCM Zalău s-a deplasat miercuri după amiază la Şomcuta Mare pentru a disputa un meci amical în compania celor de la Progresul, o echipă cu pretenţii din judeţul Maramureş care s-a luptat cu Viitorul Ulmeni pentru supremaţia în Liga a IV-a Sud, dar şi câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană din Maramureş.

Totuşi, zălăuanii au controlat jocul de la un capăt la celălalt şi spre satisfacţia antrenorilor şi-au creat multe faze de poartă.

Inevitabilul s-a produs când Sebastian Duma a reuşit să deschidă scorul marcând singurul gol al primei reprize.

În partea secundă, SCM Zalău şi-a mărit avantajul de pe tabelă şi pe lista marcatorilor şi-au trecut numele Andrei Bene şi Octavian Nedelcu, cel din urmă fiind în probe la Zalău, fost junior la Dinamo Bucureşti.

“A fost un joc pe care l-am dominat de la un capăt la celălat şi în care ne-am creat foarte multe ocazii de gol. Sunt mulţumit de jocul prestat de băieţi şi cred că suntem pe o pantă ascendentă. Suntem pe drumul cel bun”, ne-a declarat Alexandru Pop.

Sâmbătă după-amiază, SCM Zalău va mai disputa un meci amical, de această dată pe teren propriu. Astfel, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Zalău, echipa pregătită de Alexandru Pop se va duela cu CFR Cluj II, echipă cu care se va duela şi în noul sezon din Liga a III-a.


Progresul Şomcuta Mare – SCM Zalău 0 – 3 (0 – 1)

Au marcat: Sebastian Duma, Andrei Bene şi Octavian Nedelcu

SCM Zalău: Andrei Pop – Rareş Petruţ Pop, Varga Markus, Răzvan Dulap, Iustin Ardelean, Daniel Supuran, Alex Turcu, Florin Pop, Andrei Bene, Adelin Moroşan şi Sebastian Duma. Au mai intrat: Tudor Mare – Denis Laza, Raul Saroşi şi Octavian Nedelcu. Antrenor: Alexandru Pop


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL