Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, pentru prima dată în faţa fanilor, în noua formulă. PROGRAMUL turneului de la Zalău


Vineri şi sâmbătă, sălăjencele vor juca primele jocuri pe teren propriu. HC Zalău organizează ediţia a XII-a a Cupei Consiliului Judeţean Sălaj, competiţie la care au fost invitate SCM Craiova, CSM Slatina şi “U” Cluj


Peste două săptămâni, HC Zalău va debuta în noua ediţia a Ligii Naţionale, urmând ca în prima etapă să joace pe teren propriu cu CSM Bucureşti.

Până atunci, gruparea zălăuană mai are ocazia să se pună la punct cu pregătirea tehnico-tactică, astfel că va mai disputa jocuri amicale. Următoarele trei partide amicale vor avea loc chiar pe teren propriu, HC Zalău urmând să fie la final de săptămână pentru prima dată în faţa fanilor, în noua formulă.

Vineri şi sâmbătă, gruparea condusă de Gheorghe Tadici organizează Cupa Consiliului Judeţean Sălaj, un turneu de pregătire, care a ajuns la ediţia a XII-a.

La această competiţie amicală au mai fost invitate SCM Craiova, CSM Slatina, dar şi Universitatea Cluj. Cu echipa din Craiova, Zalăul s-a mai duelat la ultimele două turnee, în timp ce cu CSM Slatina, gruparea de sub Meseş s-a întâlnit la  Cupa Craiovei.

Cupa Consiliului Judeţean Sălaj va debuta vineri, de la ora 10.00, cu jocul dintre HC Zalău şi CSM Slatina şi se va încheia sâmbătă, după jocul dintre HC Zalău şi Universitatea Cluj, care este programat la ora 11.15. De la ora 12.45 este programată festivitatea de premiere, în cadrul căreia, organizatorii vor acorda şi premii individuale, pentru cel mai bun portar şi cea mai bună jucătoare.

Iubitorii handbalului sunt aşteptaţi în număr mare la acest turneu de pregătire, la care intrarea este gratis. Cu prilejul acestei competiţii, doritorii îşi pot achiziţiona abonamente pentru noul sezon, preţurile fiind accesibile, între 100 şi 150 lei.

Abonamentele pentru pensionari costă 100 de lei la tribuna oficială, rândurile V şi VI. La preţul de 120 de lei sunt abonamentele de pe rândul IV, în timp ce abonamentele la preţul de 150 de lei sunt pe rândurile I – III.

După turneul de la Zalău, echipa lui Tadici mai are programată o “dublă” amicală cu Gloria Bistriţa, tot pe teren propriu, în 23 şi 24 august.  Pe 31 august, de la ora 12.00, este programat jocul din prima etapă cu CSM Bucureşti.

“La fel ca şi la Vâlcea sau Craiova, nici la turneul de la Zalău nu mă interesează în mod special rezultatele. Trebuie să le dau şansa să joace jucătoarelor şi încercăm să le ridicăm cât mai mult spre nivelul Ligii Naţionale”, a spus Tadici.


Programul Cupei “Consiliului Judeţean Sălaj”, ediţia a XII-a:

Vineri:

Ora 10.00: HC Zalău – CSM Slatina

Ora 11.45: SCM Craiova – “U” Cluj

Ora 17.00: “U” Cluj – CSM Slatina

Ora 18.45: HC Zalău – SCM Craiova

Sâmbătă:

Ora 09.30: SCM Craiova – CSM Slatina

Ora 11.15: HC Zalău – “U” Cluj

Ora 12.45: Festivitatea de premiere


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL