Connect with us

DIVIZIA A1

Naţionala, în plină pregătire pentru Euro, cu patru jucători de la Zalău 


“Tricolorii” au început pregătirile de trei săptămâni, iar în lotul convocat de Dănuţ Pascu se află şi Andrei Spînu, Cristian Bartha, Alexandru Muscină şi Gabriel Cherbeleaţă


Peste o lună, România debutează la Campionatul European, acolo unde nu a mai fost de 24 de ani. “Tricolorii” vor juca în Franţa, într-o grupă grea, cu Franţa, Bulgaria, Italia, Grecia şi Portugalia.

Pentru a face o figură cât mai frumoasă, România s-a reunit în vederea pregătirii turneului final încă de la începutul lunii iulie.

Selecţionata condusă de Dănuţ Pascu are deja trei săptămâni de antrenamente.

La finalul acestei săptămâni, România va susţine şi primele jocuri amicale, urmând ca la Craiova să aibă loc o “dublă” cu Macedonia.

Primul meci este programat sâmbătă, de la ora 18.00, în timp ce a doua partidă are loc duminică, de la ora 17.00.

Până la turneul final, “tricolorii” mai au programate jocuri amicale şi cu Austria.

În lotul convocat de Dănuţ Pascu se află şi patru jucători de la Volei Municipal Zalău. Este vorba de Andrei Spînu, Cristian Bartha (care au jucat la Zalău şi în sezonul trecut), Alexandru Muscină şi Gabriel Cherbeleaţă (care au fost transferaţi în această vară).

La lotul României se află şi zălăuanul Rareş Bălean, cel care în această vară a părăsit Volei Municipal Zalău pentru VFB Volleyball Friedrichshafen.

“Până acum a fost mai mult o perioadă de pregătire fizică, dar acum urmează meciurile amicale, în care trebuie să punem în practică ce am lucrat până acum. Este o atmosferă bună şi toată lumea încearcă să muncească cât mai bine pentru a putea face o figură cât mai frumoasă în Franţa. Este o ocazie unică pentru noi”, ne-a declarat Andrei Spînu, unul dintre jucătorii de la lot.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1