Connect with us

FOTBAL

Favoritele s-au impus în faza a III-a a Cupei României din Sălaj. REZULTATELE şi MARCATORII


În cele şase partide programate în această rundă, oaspeţii au câştigat pe linie. Cele mai disputate jocuri au fost la Sălăţig, respectiv Ip, unde jocurile au avut nevoie de prelungiri sau penalty-uri pentu desemnarea câştigătoarei


Faza judeţeană a Cupei României a cotinuat duminică, când a avut loc etapa a III-a, în care au intrat şi echipele fruntaşe din Liga a V-a.

Dacă această competiţie este una a surprizelor, în această rundă nu s-a putut vorbi de aşa ceva, deoarece s-au consemnat doar victorii ale favoritelor. Mai multe, oaspeţii au câştigat toate jocurile. Din cele şase partide programate, un joc nu s-a disputat, astfel că partida dintre Rapid Zimbor şi Agronova Dragu s-a decis la “masa verde”, echipa din Dragu având câştig de cauză.

Două jocuri au intrat în prelungiri, iar  la Sălăţig a fost nevoie chiar şi de lovituri de departajare pentru desemnarea câştigătoarei.

Disputa dintre Unirea şi Dumbrava Ciocmani a fost echilibrată. Oaspeţii au deschis scorul prin Andrei Bălan, dar au fost în avantaj doar două minute, deoarece gazdele au eglaat prin Traian Cucioan. La pauză a fost 1 – 1, iar în partea secundă egalitatea a persistat până la final, astfel că s-a intrat în preungiri.

În cele două reprize adiţionale, nicio echipă nu a riscat, iar jocul a ajuns la penalty-uri. Dumbrava Ciocmani a fost mult mai inspirată şi a avut câştig de cauză, în timp ce Unirea a ratat două lovituri consecutive şi a trebuie să se recunoască învinsă.

Tot echilibrat a fost şi jocul dintre AS Juniorii Ip şi Venus Giurtelec. Gazdele au avut un început bun şi prima repriză au dominat-o, acest fapt arătând şi tabela de marcaj, după “dubla” lui Szabo Csaba. Echipa lui Nagy Mihai a avut 2 – 0, dar Venus Giurtelec nu a renunţat la luptă şi după 3 minute a revenit în joc prin Răzvan Gal.

Talentatul jucător a egalat pentru echipa lui Mircea Chiş în partea secundă şi scorul final după 90 de minute a fost 2 – 2. S-a intrat în prelungiri, unde AS Venus a dat lovitura şi a câştigat cu 3 – 2 prin reuşita lui Leonardo Silaghi.

În duelul echipelor de pe Someş, Viitorul Băbeni a fost  superioară celor de la Olimpia Rus şi a câştigat cu 4 – 2. Au fost şi momente mai echilibrat în prima repriză, dar la pauză, oaspeţii au fost în avantaj după golul lui Ciprian Pintea. Viitorul a condus şi cu 3 – 1 din debutul părţii secunde, iar tot o diferenţă de două goluri s-a consemnat şi la final.

Gloria Marin a ţinut piept mai puternicei adversare din Seria Vest – Voinţa Derşida. Chiar dacă oaspeţii au condus cu 1 – 0 şi 2 – 1, Gloria a revenit de fiecare dată prin reuşitele lui Ruben Rodina şi la pauză, scorul a fost 2 – 2. Voinţa Derşida a apucat să se desprindă la două goluri pe final şi din minutul 85 a avut 4 – 2. Ionuţ Sabou a redus din diferenţă, însă Gloria Marin nu mai avut forţa să egaleze, iar scorul final a fost de partea vizitatorilor care se califică în optimile Cupei României.

Unirea Gârbou a părăsit cu fruntea sus Cupa României. După ce a trecut de Unirea Cristolţ şi Largiana Românaşi echipa de Gârbou a dat în faza a III-a peste un adversar mult mai redutabil: ACS Tihău. Cu toate acestea, Unirea a ajucat cu ambiţie şi a făcut faţă în multe momente. Gazdele au condus  după reuşita lui Răzvan Horvath şi au fost aproape de a intra în avantaj la pauză, însă în minutul 44, ACS Tihău a egalat prin Denis Boie.

În partea secundă, formaţia condusă de Florin Mitrea şi-a arătat superioritatea şi în final a câştigat cu 4 – 1, profitând şi de avantajul omului în plus, în ultimul sfert de oră. Oricum, gruparea din comuna condusă de Alexandru Spătar a arătat potenţial, iar cu această echipă s-ar putea liniştit înscrie în Liga a V-a, eşalon în care ar face faţă.


Rezultatele şi marcatorii din faza  a III-a a Cupei României:

Gloria Marin – Voinţa Derşida 3 – 4 (2 – 2)

Au marcat: Ruben Rodina (‘15 şi 28) şi Ionuţ Sabou (‘87), respectiv Lucian Solomonean (‘3), Ionuţ Vasarhely (‘24 şi 53) şi Ionuţ Borz (‘85)

Olimpia Rus – Viitorul Băbeni 2 – 4 (1 – 2)

Au marcat: Adalbert Pintea (‘22) şi Cristian Pintea (‘77), respectiv Paul Avram (‘18), Ciprian Pintea (‘40), Dan Gavra (‘49) şi Ionuţ Cardoş (‘81)

Unirea Gârbou – ACS Tihău 1 – 4 (1 – 1)

Au marcat: Răzvan Horvath (‘38), respectiv Denis Boie (‘44, 65 şi 75) şi Samuel Lingurar (‘77)

AS Juniorii Ip – AS Venus Giurtelec 2 – 2 (2 – 1), 2 – 3 d.p.

Au marcat: Szabo Csaba (‘26 şi 36), respectiv Răzvan Gal (‘39 şi 70) şi Leonardo Silaghi (‘107)

Unirea Sălăţig – Dumbrava Ciocmani  1 – 1 (1 – 1), 1 – 4 d.l.d

Au marcat: Traian Cucioan (‘39), respectiv Andrei Bălan (‘37)

Rapid Zimbor – Agronova Dragu 0 – 3 (la masa verde)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL