Connect with us

FOTBAL

Un jucător de la CS Barcău Nuşfalău, la Sepsi Sf. Gheorghe!  


Atacantul Eduard Trinka face un salt important în carieră şi a ajuns în curtea unei grupări din Liga 1. Fotbalistul în vârstă de 18 ani va avea ocazia să joace pentru Sepsi în Campionatul Naţional de juniori U 19, dar şi să se pregătească cu formaţia din Liga 1


CS Barcău Nuşfalău este echipa care a făcut legea în campionatul judeţean de juniori A1, unde a câştigat 10 titluri în ultimii 12 ani.

În tot această perioadă, formaţia de pe Valea Barcăului a produs mulţi jucători de calitate, iar unii dintre ei au şi făcut pasul spre un nivel superior.

Ultimul exemplu este Eduard Trinka, care în această vară a prins un transfer de senzaţie şi a ajuns tocmai la un club din Liga 1. Atacantul originar din Şimleu Silvaniei s-a transferat la Sepsi Sfântul Gheorghe, unde va avea ocazia să joace în Campionatul Naţional de juniori U 19, dar şi să se pregătească cu echipa din prima ligă.

“Mă bucur că am ajuns la Sepsi. Acest transfer mă face să am încredere mai mare, determinare şi  să mă pregătesc cât mai bine. Voi da totul şi voi fi atent la indicaţiile antrenorului, să fiu cât mai serios. Îmi propun să câştig campionatul şi să ajung cât mai sus. Cu multă muncă şi seriozitate sper să reuşesc”, ne-a declarat Eduard Trinka, care sâmbătă a evoluat pentru ultima dată la CS Barcău Nuşfalău, în amicalul cu SCM Zalău.

Atacantul a semnat pe un an cu clubul din Sfântu Gheorghe, însă dacă va confirma va putea rămâne la Sepsi şi după terminarea junioratului.

Şi pentru că acest pas important nu se putea realiza fără sprijn din partea antrenorilor, părinţilor şi a clubului, Eduard Trinka a ţinut să le aducă mulţumiri celor care l-au ajutat.

“Vreau să le mulţumec părinţilor şi antrenorilor, care m-au pregătit şi care m-au ajutat să ajung la o echipă foarte bună. M-au susţinut şi au avut mereu încredere în mine”, a mai spus jucătorul.

Eduard Trinka a început fotbalul în oraşul său natal – Şimleu Silvaniei – dar de la vârsta de 15 ani a ajuns la CS Barcău Nuşfalău, cu care a fost de trei ori campion la juniori.

În iarnă, la Gala Fotbalului Sălăjean, Eduard Trinka a fost desemnat cel mai bun junior din Liga a IV-a!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL