Connect with us

BOX

Paul Magdaş se deplasează la Naţionale cu gândul la medalie


Pugilistul de la CSM Zalău participă în această săptămână la Bacău la Cupa României de Tineret de unde speră să se întoarcă acasă cu o medalie strălucitoare


Fără doar şi poate, Paul Magdaş este unul dintre cei mai promiţători pugilişti din judeţul Sălaj. Are deja în palmares Cupa României şi medalie de argint la Campionatul Naţional. Dovadă a calităţii lui fiind şi convocarea la lotul naţional, acolo unde s-a pregătit sub comanda renumitului Relu Auraş.

În perioada 12 – 17 august, sala de atletism de la Bacău va găzdui ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale de Tineret, iar pentru această competiţie, CSM Zalău a ales să facă deplasarea cu un singur sportiv, Paul Magdaş. În urma evoluţiilor bune de anul trecut, pugilistul a fost numit cap de serie şi va box pentru calificarea în semifinalele competiţiei împotriva unui sportiv din judeţul Alba, Bolca Iohann Rein.

Sălăjeanul va boxa la categoria 91 de kilograme, iar antrenorii de la CSM Zalău sunt încrezători că Magdaş se poate întoarce acasă cu o medalie.

“Am făcut deplasarea la Campionatul Naţional de Tineret cu un singur sportiv, Paul Magdaş, la categoria 91 kg. Anul trecut a câştigat Cupa României, dar şi medalia de argint la Campionatul Naţional, tot la tineret. Obiectivul pentru ediţia de anul acesta este câştigarea unei medalii”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

Meciul contra sportivului din Alba va avea loc în această după-amiază. Gala de box de astăzi programează 15 meciuri, iar disputa dintre Magdaş şi Rein este cea cu numărul 12. Sâmbătă sunt programate finalele.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX