Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gîlgău susţine un amical cu o fruntaşă din Liga a III-a!


Vicecampioana Sălajului îşi va măsura forţele miercuri după-amiază cu ACS FC Recea, o formaţie care în campionatul trecut s-a clasat pe locul secund în Seria a V-a din Liga a III-a


Miercuri, ora 18.00: Stadionul “Gîlgău Arena”:

Dumbrava Gîlgău – ACS Fotbal Comuna Recea

În prima lună de pregătire, Dumbrava a susţinut şi trei partide amicale, în care Marius Rus şi compania au marcat nu mai puţin de 26 de goluri!!! Aceasta, deşi elevii lui Marius Paşca au avut adversari din Liga a V-a, Liga a IV-a, dar şi din Liga a III-a, e vorba de SCM Zalău. Cu reprezentanta Sălajului în fotbalul mare, Dumbrava a remizat pe Gîlgău Arena (scor 4 – 4), după un joc spectaculos. Au fost şi două victorii categorice: 12 – 1 cu Sporting Zalău şi 10 – 2 cu ACS Tihău.

Cel mai important adversar este, însă, cel de miercuri, când superba arenă de la Gîlgău Almaşului va primi vizita redutabilei ACS Fotbal Comuna Recea. În sezonul trecut, maramureşenii s-au clasat pe locul secund în Seria V a Ligii a III-a. În lotul echipei condusă de Romică Buia regăsim şi trei sălăjeni, este vorba de fundaşul Vlad Opriş (Şimleu Silvaniei), mijlocaşul Adrian Micaş (Chieşd) şi atacantul Romarios Rus (Rus). Partida va începe la ora 18.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL