Connect with us

FOTBAL

EXCLUSIV: SCM Zalău aduce un jucător cu prezenţe în Liga 1!


Gruparea zălăuană a ajuns la un acord cu Victor Cristian Călin, un fundaş care a evoluat pe prima scenă în urmă cu patru ani, la Ceahlăul Piatra Neamţ


Campionatul Ligii a III-a începe în mai puţin de două săptămâni, dar SCM Zalău încă mai are nevoie de întăriri. Astfel, în aceste zile, conducerea lucrează intens pentru a aduce jucători cu experienţă şi din câte se pare, grupare de sub Meseş a dat o lovitură pe piaţa transferurilor şi a ajuns la un acord cu un jucător ce are prezenţe în Liga 1.

SCM Zalău a ajuns la o înţelegere cu Victor Cristian Călin (n. 24.05.1994), care în 2015 a jucat la Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţie la care a debutat în Liga 1, la un joc cu Universitatea Craiova.

Fotbalistul de 25 de ani are câteva prezenţe pe prima scenă, dar şi zeci de meciuri în eşalonul secund, tot la Ceahlăul, unde mai întâi a jucat fundaş, după care a fost reprofilat mijlocaş de bandă de către antrenorul italian Maccoppi.

În liga secundă a fost unul dintre cei mai buni jucători de la formaţia din Piatra Neamţ,  de la care a plecat în vara anului 2016.

În ultimii trei ani, Călin Cristian a mai jucat prin Liga a III-a, la Voinţa Turnu Măgurele, Unirea Slobozia, dar şi la Dej.

Venirea sa la Zalău a fost confirmată şi de fotbalist, care urmează să ajungă sub comanda antrenorului Alexandru Pop în cursul zilei de miercuri.

“Am ajuns la un acord cu SCM Zalău. Încă nu am semnat contractul, dar acest lucru se va întâmpla în zilele următoare. Sunt foarte bucuros şi abia aştept să pun osul la treabă. Vreau să dau un randament cât mai bun la Zalău şi, cu mine în teren, SCM să aibă rezultate bune”, a declarat Cristian Călin pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL