Connect with us

Ştiri din Sălaj

TRAGEDIE. Adolescentul de 16 ani a fost găsit mort. FOTO


Din păcate, copilul dispărut aseară în apele adânci ale unei bălţi dintr-o balastieră din Almaşu a fost găsit azi-noapte, în jurul orei 2.00. Din păcate, victima prezenta rigiditate cadaverică


Un copil de 16 ani a plecat luni după-amiază la o baltă dintr-o balastieră din Almaşu, probabil cu gândul de a se scălda, având în vedere temperaturile ridicate de afară.

Însă, la un moment dat, tânărul a dispărut fără urmă. Imediat a sărit în ajutor tatăl lui care l-a însoţit, dar şi oamenii din sat care au încercat să-l salveze pe băiat, însă acesta nu era de găsit.

Au fost solicitaţi pompierii şi la faţa locului s-au deplasat Punctul de Lucru Sânmihaiu Almaşului şi Detaşamentul Huedin. Însă, copilul era de negăsit în apele adânci de peste 10 metri şi a fost solicitat să intervină la faţa locului şi un echipaj de scafandri de la ISU Bihor.

Echipajul a ajuns la ora 22.40 şi căutările băiatului au continuat până după miezul nopţii.

În cele din urmă, pompierii au reuşit să-l găsească pe băiat în jurul orei 2.00, însă, din păcate, acesta prezenta rigiditate cadaverică.

“Era un copil foarte cuminte, cel mai cuminte din cartierul rromilor din Fildu de Sus. Îi cunosc şi părinţii care sunt nişte oameni muncitori. Mama lui era plecată în Germania, în timp ce tatăl lui a rămas acasă alături de cei cinci copii ai lor. Sunt o familie muncitoare”, ne-a declarat Nicolae Albert, primarul comunei Fildu de Jos.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj