Connect with us

Ştiri din Sălaj

Fetiţă de 12 ani din Coşeiu dată dispărută prin 112 de tatăl ei


Apelul de urgență a fost dat de părinte minorei sâmbătă seara, în jurul orei 22.15, la o oră și ceva de la dispariția fetei


O fetiţă de 12 ani din Chilioara, comuna Coşeiu, a fost dată dispărută de tatăl ei, sâmbătă seara, prin apelul de urgență 112.

Părintele îngrijorat a apelat la 112 la ora 22.16, iar lucrătorii Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău au fost alertaţi că în seara zilei de 10 august, în jurul orelor 21:00, fetiţa a dispărut de la domiciliu.

În baza celor sesizate au fost efectuate cercetări, stabilindu-se că minora a fost văzută plecând din localitatea Chilioara împreună cu o persoana de sex masculin.

Minora a fost identificată pe raza localităţii Hodod (comuna Satu Mare), iar ulterior a fost preluată şi predată părinţilor.

De precizat că, în zilele trecute, şi poliţiştii sălăjeni au identificat o minoră plecată de acasă. E vorba de o fetiţă de 15 ani din judeţul Bihor, care fusese dată în urmărire generală, şi care a fost găsită în localitatea Stîna. Vezi AICI mai multe pe acest subiect.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj