Connect with us

Sporturi

Şimleuanca Sara Magyar, pe podium la o competiţie de tenis


Sportiva pregătită de Barna Krisztian la CS ProTenis Şimleu Silvaniei a făcut o figură frumoasă la BT Tennis Cup IV de la Cluj-Napoca, acolo unde a obţinut locul 2 la categoria de vârstă 10 ani


La Cluj-Napoca a avut loc BT Tennis Cup IV, un turneu de tenis de câmp organizat sub egida Federaţiei Române de Tenis.

Competiţia a fost destinată sportivilor care se încadrează la categoriile de vârstă 10 ani până la 16 ani atât la feminin, cât şi la masculin. La competiţia din judeţul vecin a fost reprezentat şi Sălajul prin prezenţa a doua sportive, Ioana Lung de la Palatul Copiilor Zalău – categoria de vârstă 16 ani şi Sara Magyar de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei la categoria de vârstă 10 ani.

Deşi la finalul lunii iunie a împlinit 14 ani, Ioana Lung a participat la categoria de vârstă 16 ani la turneul de la Cluj-Napoca. La această categorie au participat nu mai puţin de şapte sportive, inclusiv tânăra de la Palatul Copiilor Zalău.

Cele şapte tenismene au fost împărţite în două grupe, iar Ioana Lung a fost repartizată în Grupa A, acolo unde s-a duelat cu Anastasia Haţiegan pentru locul 1, duel pierdut dramatic în trei seturi.

Astfel, eleva lui Mihai Anca s-a clasat pe locul 2 în Grupa A şi s-a duelat cu ocupanta locului 2 din Grupa B, meciul contând pentru locurile 3 – 4. Ioana Lung a avut-o adversară pe Emma Muller şi din păcate a pierdut jocul, sălăjeanca noastră clasându-se în final pe locul 4.

La categoria de vârstă 10 ani, Şimleu Silvaniei şi judeţul Sălaj a fost reprezentat de Sara Magyar. O tânără născută la data de 19 iunie 2009 care s-a deplasat la Cluj-Napoca plină de încredere că poate obţine un rezultat măreţ, mai ales după ce la Cupa Municipiului Zalău a reuşit să cucerească locul 3.

Ei bine, de această dată, Sara Magyar s-a întrecut şi la Cluj-Napoca a reuşit un rezultat mai bun decât la Zalău. Astfel, la categoria de vârstă 10 ani, şimleuanca a reuşit două victorii din trei posibile, performanţe care i-au adus o clasare pe locul 2, cucerind medalia de argint.

Să spunem că şimleuanca a participat la finele săptămânii trecute la un alt turneu, la Zalău, însă despre prestaţia acesteia, în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 14 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi