Connect with us

HANDBAL

FOTO. HC Zalău, pe podium la Cupa Vâlcii! REZULTATE COMPLETE


Deşi beneficiează de un lot alcătuit din jucătoare foarte tinere, gruparea sălăjeană are potenţial, iar acest lucru s-a văzut şi în puternicul turneu de la Râmnicu Vâlcea desfăşurat în acest weekend, în care elevele lui Gheorghe Tadici au avut o prestaţie meritorie


Prezentă la primul turneu al verii, este vorba de ediţia a II-a a Cupei “Vâlcii”, HC Zalău arată bine. Chiar dacă are un lot alcătuit din jucătoare tinere, formaţia pregătită de Gheorghe Tadici practică un handbal frumos şi chiar cu rezultate.

Considerată out-siderul puternicului turneu de la Râmnicu Vâlcea, gruparea sălăjeană a luptat de la egal la egal cu SCM Craiova şi chiar s-a impus în faţa redutabilei Corona Braşov!

Aceasta, deşi Cristiana Nica şi compania începuseră puţin mai greoi competiţia de la Sala “Traian”, pierzând vineri dimineaţa la şapte goluri diferenţă confruntarea cu campioana SCM Râmnicu Vâlcea.

Cum era de aşteptat, campioana României a câştigat trofeul, în timp ce SCM Craiova s-a clasat pe locul secund. Surprinzător, HC Zalău a ocupat locul 3, iar această poziţie onorabilă le aduce un moral ridicat tinerelor handbaliste.

Tehnicianul Zalăului a rulat tot lotul şi e mulţumit de ceea ce a văzut în cele trei partide, în special în cele cu Craiova şi Braşovul.

„Pentru această fază a pregătirii sunt mulțumit. Sigur că noi nu o să ne putem bate cu Vâlcea și CSM București, care au cele mai importante loturi, dar o să încercăm să ne clasăm cât mai sus”, a precizat antrenorul Gheorghe Tadici după turneul de la Vâlcea.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 august.

 


Rezultatele complete ale competiţiei:

Vineri, 2 august:

SCM Rm. Vâlcea – HC Zalău 32 – 25 SCM CRAIOVA – Corona Brașov 27 – 26 HC Zalău – Corona Brașov 26 – 25 SCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova 25 – 22

Sâmbătă, 3 august:

HC Zalău – SCM Craiova 23 – 26 SCM Rm.Vâlcea – Corona Brașov 25 – 28

 

Clasament final:

1. SCM Râmnicu Vâlcea 2. SCM Craiova 3. HC Zalău 4. CSM Corona Braşov

Premii individuale:

Cel mai bun portar: Andreea Chetraru (SCM Craiova) Cea mai bună marcatoare: Sorina Tîrcă (CSM Corona Braşov) MVP-ul competiţiei: Asma Elghaoui (SCM Râmnicu Vâlcea)

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL