Connect with us

TENIS

Moment special la un turneu de tenis la Zalău. Tată arbitrat de fiu la categoria +50 de ani


Andrei Brisc a avut ocazia să-şi arbitreze tatăl la categoria de vârstă +50 de ani la Cupa Municipiului Zalău


În luna iunie, zălăuanul Cornel Florean a revenit pe locul 1 în clasamentul Federaţiei Române de Tenis la categoria +50 de ani, după ce a triumfat la Altius Tennis Cup.

Prin urmare, sălăjeanul nostru avea gânduri mari pentru Cupa Municipiului Zalău şi spera să câştige marele trofeu şi pe “teren propriu”.

Însă, competiţia a fost una acerbă, dar cu toate acestea, Florean a ajuns până în finală, acolo unde s-a duelat cu “noul” lui rival, Oliver Rădulescu din Satu Mare. În drumul spre finală, sătmăreanul a trecut de doi sălăjeni, Iuliu Taloş (ACS Sergiu Carp Tennis Club) şi Dorel Brisc (CSM Zalău).

Din păcate, finala nu a decurs precum se aşteptau toţi sălăjeni prezenţi la Baza de Tenis a Primăriei Zalău şi Rădulescu s-a impus la capătul a două seturi foarte echilibrate, Florean fiind nevoit să se mulţumească cu locul 2.

De precizat este faptul că la această categorie de vârstă a avut loc şi un moment mai special.

Talentatul arbitru Andrei Brisc a avut şansa să-l arbitreze pe tatăl său la categoria +50 de ani. De altfel, Dorel Brisc (foto – primul de la dreapta la stânga) nu şi-a dezamăgit fiul şi a avut prestaţii bune la turneul de la Zalău, obţinând locul 3.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS